Pipo

Inka kirjoitti juuri hyvin siitä kuinka meillä käsityöbloggareilla on paljon hankalampaa saada postauksia aikaiseksi. Ei voi vain muotibloggareiden tapaan näpsäistä asukuvaa ja siinä se. : D Itsekään en ole nyt hetkeen saanut mitään uutta tehtyä koulun/töiden/muun elämän viedessä kaiken ajan.

Itsekin menen nyt vain idealinjalla, sillä tänään Sunnuntaisuomalaisessa oli jutun kuvituksena ihan mahtava PIPO! Ihanan muhkea, palmikot ja tarpeeksi iso tupsu. Tuollainen olisi niin hyvä talveksi, erivärisenä tosin. Harmaa olisi ehkä liian tylsä, punainen taas ehkä liian tonttulakkimainen. Tummemman petroolinsinisen voisin kenties kelpuuttaa.

Petra

5 kommenttia

 1. : ) Tälläset idea postaukset on kans kiinnostavia! Ja myös kaikki kirppari ostos postauksetkin on musta ihan tervetulleita käsityö blogeihin myös!

  VastaaPoista
 2. Venla: Itsekin tykkään muilla lukea tällaisia. Ja eihän sitä nyt aina voi saada aikaiseksi jotain konkreettista esiteltävää, kausittain menee ainakin mulla. :) Kirpparijutuista oonkin välillä postaillut, mutta niilläkään en ole pitkään aikaan edes käynyt!

  VastaaPoista
 3. Oon ite kyllä päättänyt kanssa välillä (aika usein) tehdä näitä ideapostauksia, vaikka ne jotenkin huonompiarvoisilta itsestä tuntuukin. Samalla lailla muut voi niistä saada inspistä :)

  VastaaPoista
 4. Inka: Samaa mieltä. :) Vaikka onhan se kiva kun saa esitellä jotain ihan itse aikaansaamaansa, niin ei niitäkään koko aikaa synny!

  VastaaPoista
 5. Itsekin katse osui tuohon kuvaan Ilkkaa selatessani. Violettina olisi aika nami!

  VastaaPoista