Eteinen

Eteinen on tunnetusti aina melko tylsä huone. Meillä se on keskeisellä paikalla ja sen läpi joutuu kulkemaan koko ajan. Yritin siis vähän piristää sen yleisilmettä.

Näitä valokuvia oon pitänyt seinällä ennenkin, nyt ne vaihtoivat vain paikkaa. Ihmisiä, kissoja, elämää, matkoja, juttuja. Kuvat eivät ole aitoja Polaroideja, vaan tehty Poladroid-ohjelmalla, jonka voi ladata mm. täältä.

'
Lisäksi leikkaa ja liimaa-tyyppinen ratkaisu vessan oveen. Sain idean tähän Lontoossa, jossa ihastelin samantyylistä taulua, hinnaltaan 145 puntaa.. Tuo on siis Samuel Beckettiä, ja uusi lempparimietelauseeni.

Kartonki on vähän rypyssä, mutta ihan sama kun se tosiaan on vain vessan ovessa. :-D

Eilen tuli postissa Etsystä tilaamani sormuspohjat. Jee pääsen koruaskartelemaan!

Petra

Ps. Tulossa myös palmikon neulontaohje!

13 kommenttia

 1. Sort of Pinkin blogin kautta tulin kurkkaamaan - ihanan hyväntuulinen blogi sinulla!

  VastaaPoista
 2. mistä tuolta etsyn sivuilta pystyit tilaamaan nuo sormuspohjat? =) ja minkä verran oli suunnileen hintaa?

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiva kuulla! Pitääpä tulla tarkemmalle vastavierailulle. :)

  mannaa: Hae supplies-osiosta hakusanalla ring base. Itse ostin myyjältä nimeltä mybeadjoy, 100 kappaletta kustansi postikuluineen vähän alle 10 euroa!

  VastaaPoista
 4. Minä kysyisin myös suositteluja hyvälle eBay myyjälle, keneltä voisi ostaa sormusrunkoja. Mielellään sellaisia mistä pystyy säätelemään sormuksen ympärysmittaa.

  Oletko tilannut sieltä kaulakoruja? Eli siis ketjuja?

  VastaaPoista
 5. Panda: eBaysta en osaa sanoa, en ole sieltä noita koskaan ostanut. Mutta Etsy oli hyvä, ja nuo pohjat ovat juurikin säädettäviä. Ks. vastaukseni edelliseen kommenttiin. :)

  Ketjua en ole tilannut, mutta haluaisin kyllä löytää sitä jostain suht halvalla!

  VastaaPoista
 6. Oho luin eBay enkä Etsy :DD. Mutta kiva tietää tämä etsykin, kiitos vinkistä :)!

  Sellaista vielä kyselen, että voiko sinulta tilata tuollaista söpöä sormusta missä on legopalikka :)? Näin sellaisen vilahtavan jossakin merkinnässä ja ihastuin siihen :3. Olisiko sillä minkä verran hintaa?

  VastaaPoista
 7. Sä rupeet oikein tehtailemaan noita sormuksia! Onko nuo tilaamasi nikkelivapaita? Minä odottelen myös Etsystä tilaamiani juttuja :> ja muuten, mä taisin myös nähdä Englannissa tuon elämänohjeen. Eteinen näyttää kans hyvältä :)

  VastaaPoista
 8. Panda: Onnistuu! Laitapa sähköpostia ppetra(a)luukku.com niin sovitaan tarkemmin. En mä siitä paljoa pyydä. :)

  Miia: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 9. Elmeri: Tuossa on kyllä aika hullu määrä. :D Mutta ajattelin että ois ehkä kiva tehdä noita ihan myyntiinkin. En oo ihan varma tuosta nikkelistä, pitääkin tarkistaa! Ja Etsy on liian ihana, voisin ostaa sieltä vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
 10. Joo sielt sais vaiks mitä ja vaiks kui hyvään hintaan! Mulle on tulos semmone jumbokorutarviketilaus, et riittää kyllä joksikin aikaa näperrettävää. Kaikille sukulaisille ja tutuille joulu-, synttäri-, nimppari- ja toisen nimenpäivälahjoja tulossa :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos polaroid-vinkeistä! Oonkin etsinyt hyvää polaroid-ohjelmaa, latasin ton ja ihan ok:lta vaikuttaa. Häiritsee vaan suunnattomasti ettei rajauksiin tai asetuksiin pysty itse vaikuttamaan, vaan kuvat tulee tuurilla. Saman kuvan kun laittaa 4 kertaa peräkkäin, 2 kerralla tulos on hirvee ja 2 kerralla loistava. Huoh. tai sit en osaa vaan käyttää tota oikein :)

  Mistä muuten oot tilannut noi paperi-polaroidit? Tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Ohjelma on kyllä vähän hassu välillä, ja tosiaan laatu saattaa vaihdella, mutta ihan hyvin oon pärjännyt. :)

  Tilasin Extrafilmiltä, josta tilaan muutenkin paperikuvat aina. 9 senttiä kappale ja laatukin kohdallaan.

  VastaaPoista