Avaimet

Viime viikkoina oon unohtanut avaimet kotiin pariin kertaan. Yksi niistä monista jonkun kanssa asumisen hyvistä puolista on se että vaikka omat avaimet unohtuu, on se toinen joka päästää sisälle. (Paitsi kerran kun oltiin aamulla lähdössä yhtä aikaa kotoa, laitoin oven kiinni ja huomattiin ettei kummallakaan ole avaimia.. Ei kun soitto talonmiehelle, 10 euroa kiitos ja koulusta myöhästyminen.)

Tuunasin siis vähän avainnippuani jos se vaikka auttaisi siihen että muistan ottaa avaimet paremmin mukaan. Helmikoru on ostettu Thaimaasta, lintu printattu tavalliselle paperille jonka sitten laminoin. Kätevä idea!

Helmien käyttämisen avaimenperänä keksin Anniinalta, jolla oli kiva avainnippu.

Petra

Ps. Avaimista tuli mieleen avainkaulakoruni, joka on kirvoittanut kommentteja kuten "onks toi avain sun sydämeen?" :-D

8 kommenttia

 1. ihanat avaimet! munki ehkä tarttis tuunata vähän, kun on tällä hetkellä niin maailman tylsin avainnippu.. ja ah noita lintuja, yksinkertasesti vaan rakastan niitä! <3

  VastaaPoista
 2. Anni: Joo tuokin oli ihan supertylsä ennen lisäyksiä, vähän piristystä harmaaseen arkeen. :)
  Pääskyset on ihania! Sisko on ottamassa aiheeseen liittyvän tatuoinnin, itseäkin ehkä vähän himottaisi..

  VastaaPoista
 3. Kestääkö tuo laminointi hyvin käyttöä, esim. taittuuko se...:D? Kymmenen euroa oven avaamisesta ei ole paljoa, itsehän olen kerran joutunut keskustakämpässä maksamaan illalla 40e! Se kyllä laittoi hieman ärräpääksi.

  VastaaPoista
 4. Madam B.C.: En tiedä! :D Vasta nyt otin tuon käyttöön. Saattaa olla että pääsee taittumaan jos joutuu johonkin puristuksiin. Aika kestävä tuosta muovipinnasta kyllä laminoimalla tulee.

  Kymppi oli erittäin kohtuullinen hinta! Onneksi oli arkiaamu, en tiedä kuinka kova taksa olisi esim. viikonloppuyönä.

  VastaaPoista
 5. saisko tosta laminoinnista jotain lisäinfoa tai uusia postauksia?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Laminointiin tarvitsee erilliseen laminointikoneen, eikä mullakaan ole sellaista itsellä. Ne on melko hintavia. Siinä laminoitava juttu, esim. valokuva tai asiakirja, laitetaan laminointitaskuun, jonka laite sitten tavallaan sulattaa siihen ympärille. Hankala selittää, netistä löytyy lisätietoa. :D
  Esim:
  http://www.lindell.fi/?id=77

  VastaaPoista
 7. Me tehtiin koululla hauskoja laminointikokeiluja, kun piti kirpparille järkätä myytävää ja arpajaisvoittoja. Leikattiin kivoja kuvia ja sarjakuvanpätkiä, laminoitiin ne ja koristeltiin leikatut + rei´itetyt lätkät helmillä ja vanhoilla korunosilla. Niistä syntyi kivoja kirjanmerkkejä, kahvikuppimerkkejä ja avaimenperiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Tuli varmastikin hienoja. Ja mä kun olen ajatellut, että laminointi on vaan paperijuttuja varten.

   Poista