Maailman helpoin ympyrähuivi

Koska ympyrähuivit eli circle scarfit on nyt kuulemma muotia ja muutenkin erittäin kivoja ja käteviä, niin pitäähän sellainen saada! Mielellään monta erilaista.

Tämä huivi on muokattu vanhasta, paksusta, ehkä hieman alle kolme metriä pitkästä huivista. Ohje kuuluu näin: 1. ota vanha huivi 2. ompele sen päät yhteen. Done!

Tämän voi toteuttaa myös muilla materiaaleilla. Ja jos tarpeeksi pitkää huivia ei löydy, voi vaikka ommella kaksi huivia yhdeksi. Omani saa kiedottua kolme kertaa pään ympäri. Saa nähdä jaksanko nyt kutoa ollenkaan itse tällaista huivia alusta asti..

Tälle muhkuhuiville on totisesti kohta tarvetta, aamulla sain nimittäin jo esimakua alkavasta talvesta hillittömän raekuuron muodossa! Siihen vielä kylmä merituuli päälle niin ai että kun on kivaa.

Petra

Ps. Mua on viime aikoina ärsyttänyt kun melkein kaikissa blogeissa on se sanojen vahvistaminen kommenttia lähettäessä. Ihan turhaa ja aikaavievää! :-D Ja usein kiireessä naputellessa saan sen vielä väärin.. Meillä ei ole ollut sitä kai koskaan, eikä mitään spämmiä tai muuta ei-toivottua ole tullut.

8 kommenttia

 1. Mä yhdyn sun PS:ään! Se on niiiin ärsyttävää, mä oon monta kertaa kirjoittanut kommentin, lähettänyt ja klikkannut itseni muualle, mutta eihän se kommentti ookaan mennykään mihkään, ku ois pitäny laittaa se sanavahvistus viä! Ärrrrr.

  Mut tää huivijuttu on loistava! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ees tiiä onko mulla sitä päällä, mutta joo ne voi olla tosi vaikeita joskus :D Pitääpäskin katsoa ja koittaa josko pärjäisi ilman :)

  VastaaPoista
 3. Elmeri: Mä oon aika laiska kommenttien kirjoittaja joskus, ja sitten kun kerrankin saa sen aikaisekis niin menee hermo kun pitää vielä tehdä ylimääräistä ärsyttävää hommaa. :D Pikkujuttu, mutta silti! En tajua mitä hyötyä siitä on. Olikohan sullakin se päällä.. En oo nyt ihan varma!

  Cherry: Joo tää oli taas sarjassamme miksen aiemmin tajunnut! :-D

  Yellow Lizard: Tämmösiä pikkuärsytyksiä. :D Mutta joo luulen että ilmankin pärjää ellei oo kovin altis joillekin roskapostijutuille, joista en sitten taas mitään tarkemmin tiedä.

  VastaaPoista
 4. Ompa hauska! Mua kans ärsyttää ne ja jotenkin tää takkuaa vielä aina päivän ensimmäisiä kommentteja lähettäessä. Ei näytä mitään sanavahvistusta ja sitten tietysti herjaa, että sanavahvistus väärin..

  VastaaPoista
 5. Onnistuisko tuo joistain kirpparineuleista, ottais sen keskiosan...

  VastaaPoista
 6. Miia: Mullakin joskus jumittaa, niin meinaa kyllä mennä hermo. :-D

  Pikkupaju: Varmastikin! Varoo vain ettei neulos pääse purkautumaan.

  VastaaPoista