Nahkapaloja

Äiti ompeli nuorena jotain nahasta (vai nahkasta? No nahasta meiän murteella :D) - en tiedä mitä :D - ja meille on jäänyt pussillinen pieniä nahkapaloja (nahka alkoi juuri kuulostaa tosi typerältä sanalta kun sitä oikein miettii). Veli ompeli osasta jonglöörauspalloja, ja itse käytin suurimman osan nyt näihin laukkuihin (klikatkaa isommiksi jos eivät näy kunnolla).

Eilen laukut näyttivät vielä tältä:

Laukkuja 9


Laukkuja 1

Musta valmistui, mutta en keksinyt sopivaa hihnaa. Löysin tuon metallisen hihnan jostai vanhasta laukusta, mutta se on tuohon laukkuun ehkä vähän liian hieno. Laukun etupuoli on siis oikeaa nahkaa, ommeltu niistä pienistä nahkapaloista, ja takapuoli on tekonahkaa kun sitä oli kaapissa hieman isompia palojakin.

Laukkuja 6

Samantyylinen laukku ruskeana, ja takapuoli taas mustaa tekonahkaa. Tuohon ajattelin käyttää hihnaksi tuota vanhaa vyötä, joka on niin lyhyt että ei mahdu äitini eikä minunkaan ympäri :D Vetoketjukin oli vielä eilen laittamatta.

Tänään sitten lähdin hihnanmetsästykseen kirppikselle, ja löysinkin kasan rumia laukkuja (:D), joissa oli kuitenkin kivoja ja käytännöllisiä hihnoja! Ja tämmöiset niistä sitten tuli:

Laukkuja 3

Laukkuja 8

Laukkuja 4

Laukkuja 7

Laukkuja 5
Mitäs tykkäätte? :) Omasta mielestäni onnistui tosi hyvin, vetoketjujenkin laitto sujui siististi vaikka niiden kanssa pitikin vähän taistella :D Onneksi kävin siellä kirpparilla, laukut jotka ostin maksoivat 1-1,50 e, joten ei ollut mielestäni kamalan kalliitakaan. Ja ehkä niistä voi leikellä lisää nahkapaloja muihin projekteihin.. :D

Ja sitten vielä tämä! Äitin vanha laukku jonka löysin kaapista, ja jonka taidan ottaa käyttöön.

Laukkuja 2
On se vaan kivaa kun on kerrankin ompelukone käytettävissä :D

Roosa

7 kommenttia

 1. Tosi kivan näköisiä!
  Voi kun olisikin se ompelukone. :)

  Niin ja pakkohan fennistin on tuohon nahka-sanaan kommentoida: muistaakseni siitä voi käyttää kumpaa taivutusmuotoa tahansa. :)

  VastaaPoista
 2. ihania laukkuja, näyttää ihan kauppatavaralta

  VastaaPoista
 3. Jenna, kiitoooos! Ja joo niinpä oma ompelukoneki ois aika kiva. Mut aattelin ku Englannissa ne on nii halpoja ni ostan sieltä ja kuljetan sit Suomeen... ja sit maksan miljoona euroa ylikiloja :D

  sonjjj, heh, kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 4. Ääh. Haluaisin niin olla sun kaveri että voisin tilailla sulta aina kaikkea siistiä ja varastaa niitä mitä et möis :D

  -everydawn

  VastaaPoista
 5. Hieman rakastuin näihin, ihan mielettömän hienoja! Jos kyllästyt johonkin ni tiedät mihin osoitteeseen voi hylätyt laukut mieluusti lähettää ;)

  VastaaPoista
 6. Saako sulta ostaa nahkapaloja? takkuli@jippii.fi

  VastaaPoista