Glada vappen

Viime aikoina olen näperrellyt lähinnä opiskelijahaalareiden parissa. Ne piti saada vappua varten kuosiin, joten ompelin merkkejä kiinni sekä omiini että tuon kanssa-asujan haalareihin. Jälkimmäisen omat saivat taskuunsa myös kauan kaivatun käytännöllisen vetoketjun. Ompelin sen käsin kiinni ja hyvin onnistui!

Vappurekvisiittaa en ajatellut kaupasta ostaa tänä vuonna, paitsi ehkä serpentiiniä. Suunnitteilla on jättimäinen päärusetti ja jonkinlainen c-kasettikoru.

Äsken pullotin viikonloppuna tekemäni pikkusatsin simaa. Myös vappupiknikin ruokaideoita pyörii päässä. (Itse tehty perunasalaatti on parasta.)

Tämänpäiväiseltä kangaskauppareissulta tarttui jo kiinni ommellun vetoketjun lisäksi nämä. Ohut kukkakangas on tosi nättiä, suunnittelin että teen siitä jonkinlaisen mekon tai tunikan kesäksi.

Muita haalarit päällä vappua juhlivia? :)

-Petra

7 kommenttia

 1. hei mulla olisi idea, mistä voisit kirjoittaa tänne. Jos voisit niin askel askeleelta sellainen ohje kuvien kera, "miten tehdä kukkaro" siis tuollainen klipsupussukka? Kun itse olen mietiskellyt asiaa kun en itse ole mikään haka tuossa ja tarvisisin hyvän ohjeen.

  VastaaPoista
 2. Tämän juttuidean voisin delegoida suoraan Roosalle, sillä kun on kukkaroiden tekemisestä enemmän kokemusta. :-) Itse oon tehnyt vain sellaisilla suurilla kehyksillä joissa on reiät. Pikkukukkaron teko on vasta idea-asteella, vaikka tarvikkeet kyllä löytyy. Mutta kiitokset ideasta, siitä olisi varmasti monelle hyötyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Laitetaan seuraavasta pussukasta tarkemmat ohjeet, valitettavasti siihen menee nyt vielä n. kuukausi että saan ompelukoneen taas käyttöön :( Toivottavasti jaksat odottaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, enköhän mä jaksa odotella. Ei siinä ole mitään kiirettä (:

  VastaaPoista
 5. Mulla on tollanen samanlainen emaliastia! Muki, joka vetää litran! (mahtuu viinipullollinen ja jää vielä tilaakin!) Se on kyllä niin vappumuki ettei mikään :D Siis tilavuudeltaan ja kuosiltaan. Mulla on ikävä haalareita, perhana kun piti jo valmistua xD

  VastaaPoista
 6. Tuo on itseasiassa kattila, vaikkei sitä kuvasta kyllä näe. :-) Mutta emalijutut kyllä söpöjä!

  Mulla ei oo kyllä mikään kiire valmistua, vietetään nyt tätä opiskelijaelämää sitten kunnolla. :-D

  VastaaPoista
 7. Sinulle ja ihastuttaville töillesi on tunustus blogissani.

  VastaaPoista