Lasten rusettipipot


Löysin kangaskaupasta kivoja trikookankaita, joista oli pakko keksiä jotain kivaa – pipoja siis! Pipot on ommeltu kaksinkertaisina ja rusetti on tavallista lakanakangasta.

Tein nämä jo joululahjaksi, mutta yllättäen jouluna tulee kaikkien lahjojen kanssa niin kiire, ettei muista ottaa kuvia ennen paketoimista. Onneksi kamerat toimivat pakettien avaamisen jälkeenkin!

// Roosa

4 kommenttia

 1. Kauniit pipot. Rusetti tekee kivan näköiseksi ja juhlavaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Nuo rusetit on ihan supersöpöt :) Ja tuo inkkarikangas on tosi nätti, tein itse just samanlaisesta turkoosista vauvalle unipussin :)

  VastaaPoista
 3. Haaveissa rusettipipot itselle ja tyttärelle, nämä sun tekemät on juuri täydelliset <3 täytyykin udella että minkä pituiset ja levyiset teit rusettikappaleista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy valitettavasti sanoa että en muista yhtään! Tein ensin yhdet mallit ja mallasin niitä rusetiksi, ja muokkasin sitten siitä. Ehkä olivat n. 10 cm leveät, mutta en kyllä muista tarkkaan.. Pituus ehkä ainakin puoli metriä? Riippuu tietysti tuleeko iso vai pieni pipo, mutta kannattaa tehdä testikappale ja kokeilla rusettia!

   Poista