Roskasta säilytyslaatikoksi

 

Huutelin Facebookissa vähän aikaa sitten uudesta lavasängystä, joka on nyt vihdoin valmis ja käytössä! Siitä on tulossa omaa postausta vielä vähän myöhemmin.

Vanhan sänkyni alla oli muutama sängynaluslaatikko, joissa säilytin joitain kankaita ja paketointitarvikkeita, eli aika monta rullaa lahjapaperia. Lavojen väliin jäi kuitenkin vain n. 9 cm korkeita aukkoja, ja eihän mikään valmis säilytyslaatikko ole noin matala. Joten eikun vanhat laatikot kirpparille ja keksimään jotain muuta. Onneksi mökkiimme tilattiin Ikeasta uusi keittiö, ja sen mukana tuli aika monta erilaista pahvilaatikkoa. Osa laatikoista oli kuin olikin aivan täydellisen kokoisia lavojen väliin, siinä siis ratkaisu säilytyspulmaan! Laatikoissa oli kivasti myös aukaistavat kannet, jotka jätin paikoilleen jotta tavarat eivät pölyynny niin helposti.

En kuitenkaan halunnut ruskeita pahvilaatikoita näkyviin, joten päällystin ne Granitista ostamallani lahjapaperilla. Laatikot kaipasivat vielä vetimiä, ja teinkin ne nahkapaloista ja haaraniiteistä. Pujottelin laatikon ympärille vielä kuminauhat nappikoristeilla, jotta kansi pysyy kiinni. Näistä tuli mielestäni oikein kivat! Mitäs tykkäätte?

// Roosa

3 kommenttia

  1. Onpa kivat! Itsekin päällystin pari viikkoa sitten pahvilaatikon hyllypaperilla, mutta nuo vetimet ja kumilenksu ovat kyllä mahtavat ideat! Luulenpa, että käytän tätä ideaa vielä joskus.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja. :) Katsoin ensin, että olet päällystänyt vanhan matkalaukun tms, mutta nämä olikin pahvilaatikoita. :D

    VastaaPoista
  3. Todella hyvännäköiset! Ja ihana lisä nuo nappikoristeet, värikkäät napit vois tuoda vielä kivaa pientä pirtsakkuutta :)

    VastaaPoista