Parveke kesäkuntoon

Parvekkeen siivous on aina jokakeväinen projekti. Talvella sinne tulee tungettua kamaa odottamaan valoisampia päiviä. Parvekkeen patjat kaipasivat kipeästi uusia päällisiä, vanhat valkoiset päälliset olivat värjääntyneet tyynyistä, kun rankkasateella vesi oli päässyt parvekkeelle sisään. Ostin kankaan Kodin1:stä, joko se on pellavaa tai ainakin näyttää siltä :D Pääasia että materiaali oli helppoa ommella ja väri oli kiva. Päällisiin ompelin toiseen päähän tarraa, jotta ne ovat tarpeen tullen myös helppo ottaa pois ja pestä. Viime syksyllä ompelemani räsymattoyynyt sopivat nyt kivasti tuohon tummaan kankaaseen!

Pyöreän pöydän lasi kyllästytti, joten laitoin siihen nyt hetkeksi väliaikaisratkaisun Granitin lahjapaperista ja kontaktimuovista. 

Ostin muutaman uuden tyynynpäällisen ja kynttiläjutun, mutta muuten mentiiin vanhoilla tyynyillä ja ruukuilla. Pinkki yrttiruukku oli haalistunut auringossa, joten se sai ylleen uuden kuparinvärisen pinnan. Ensi viikolla pitää käydä hakemassa siihen muutamat yrtit. Nyt vain odotellaan lisää auringonpaistetta!

Petran ihanan kesäolohuoneen voit käydä katsomassa täältä :) 

// Roosa

Ei kommentteja