Viimeiset joulujutut

joulua11_05

joulua11_02

Tulee vähän myöhässä muttä tässä vinkkejä sitten ensi jouluksi :D Nämä joulukoristeet unohtui esitellä joulun jälkeen, eli tein kuuseen origamitähtiä koristeiksi. Ohjeen löysin Coco dreams -blogin kautta ja voit lukea sen täältä. Tein myös muutama joulu sitten saadusta origamikirjasta toisenlaisiakin koristeita mutta niistä ei taida olla kuvaa. Mutta origamit oli kivaa askartelupuuhastelua ennen joulua!

Roosa

5 kommenttia

 1. Tosi kivoja tähtiä! Tuollaisia haluan kyllä meillekin kuusen koristeeksi, pitää yrittää muistaa enne joulua tämä vinkki. Tai ehkä niitä voisi tehdä jo nyt, valmiiksi ensi joululle.. :)

  VastaaPoista
 2. Päädyin lukemaan blogianne Vikatikkiläisten kautta kun huomadin, että teidän bloginne nimi liippaa läheltä meidän Aika kivoja!-blogia. Ja samantien bongasin, että ollaan oltu samoissa puuhissa:eläinpeiton teki siskoni ja minä olen puolestaan värkkäillyt joulukoristeita samassa hengessä. Origamitähtesi ovat niin upeita, että pistän ne ensi joulun askartelulistalle. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. ihania. pitää ensi vuodeksi koittaa tehdä jos vaikka se innostaisi kuusen hankkimiseen

  VastaaPoista
 4. noi on kyllä tosi kivoja! oisimpa mä roosa yhtä kätevä!

  VastaaPoista
 5. Lauran, totta! jos vaa on paikka mihin laittaa niin askartelemaan vaan :) ja tosi kivoja tulee erilaisista ja erivärisistä papereista!

  Katariina, kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

  eimie, kiitos! toimiihan tähtöset onneksi muuallakin kuin kuusessa :)

  lotta, siitä vaa askartelemaan lode, onnistuu varmasti!

  VastaaPoista