Peilailua

Joo, mä oon se tyyppi joka on koko ajan heilumassa kameransa kanssa. Ja kunhan uusi objektiivi tulee postista, tiedossa on luultavasti kuvausinnostuksen merkittävä lisääntyminen. Tilaan kuvia paperiversiona pari kertaa vuodessa ja tarkan albumiin asettelun lisäksi kuvia pitää tietenkin olla myös seinillä. Haaveena olisi sellainen amerikkalaistyylinen suuuuri valokuvakehysasetelma. Vuokrakämpän seiniä ei kuitenkaan viitsi ylenmäärin rei'ittää joten tällä hetkellä mennään sinitarrakiinnityksellä.

Tämän postauksen pääpointtina ei kuitenkaan ole nuo valokuvat, vaan peili jonka ympärystän olen niillä kuorruttanut. Peili on vanha, muutama vuosi sitten ostettu. Vaalea puunväri ei koskaan oikein miellyttänyt silmää, mutta näin kauan meni että sain aikaiseksi maalata kehykset mustiksi.

Teipillä peili piiloon. Oli muuten hankala saada teippi asettumaan tarkasti. Ensin sudin reunukseen mustaa akryylimaalia, mutta totesin lopputuloksen olevan ihan kauhean epätasainen. Vikana oli luultavasti maalin, huonon siveltimen ja maalaajan yhdistelmä. Lopulta (kun ensin olin suojannut koko peilipinnan) spraymaalasin kehykset mustiksi.

Hyvä tuli! Miellyttää silmää eteisessä paljon enemmän mustana versiona.

Petra

9 kommenttia

 1. Kivannäköistä! jaksaispa sitä itsekin olla järjestelmällinen kuvien teettämisen kanssa. Olen teettänyt viimeksi ehkä vuonna nakki ja vuoden vanhat filmikameran kuvatkin odottavat teettämistään. :D Mutta esittelepä se objektiivi kunhan se tulee!

  VastaaPoista
 2. Inka: Joo siis mähän en oo mikään kovin pro valokuvaaja, mutta sitäkin innokkaampi yrittämään! (Vaikka en kylläkään osaa käyttää kaikkia omankaan kameran asetuksia..) Toivon että uusi objektiivi toisi apua sisällä huonommassa valossa kuvaamiseen. Pitääpä esitellä. :) Toivon että se tulee ennen viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa hioa hiekkapaperilla, ennen kun alottaa maalaamisen. Lakka pintaan on yleensä näin helpompi maalata ja maali tarttuu paremmin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on, mutta innostuksen iskiessä ei tietenkään voinut odottaa että pääsisi kauppaan ostamaan hiomapaperia. :D

   Poista
 4. Voisin ottaa kuvien teettämisestä mallia! :) Aina vähän väliä mietin, että pitäisi teettää valokuviaaa..mutta koska kahlattavien kuvien määrä kovalevyllä on loputon ja tilauksen koko paisuisi järjettömän suureksi, niin siihen se homma sitten aina kaatuu..:P

  PS: peilin uus look on tosi hyvä! :) minä olisin tehnyt tismalleen samoin, yök puun väri :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuva-albumit on mulle tosi tärkeitä, ja jotenkin kuville tulee enemmän "arvoa" kun ne on siellä, ihan oikeina valokuvina, ja tarkkaan harkittu mitkä pääsee albumiin. :) Kannattaa aloittaa projekti ettei ikuisuuksia veny! Suosin smartphotoa (ent. extrafilmi) tilaamiseen, kuvat halvimmillaan 9 senttiä kappale.

   Poista
  2. Hei, kiitti vinkistä :) pistänpä smartphoton ylös, tuo ei kuulostaa niin kalliilta :)

   Poista
 5. Onko nuo kuvassa olevat valokuvat polaroid-kamerasta vai ootko jostain saanu tilattua kuvia tuollaisina? Haluisin itse polaroidin, mutta koska oon pihi, en oo saanu aikaiseksi hankittua ja olisi ehkä ihan käypä korvaaja jos saisi tavalliset kuvat polaroidin näköisiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo oikeita polaroideja. Niinkin mahtava kuin sellainen aito kamera olisi, koen kalliin filmin ostamisen ja sen jostain etsimisen liian hankalaksi. Poladroid-ohjelma on hyvä! :) Saa ladattua netistä ilmaiseksi. Teen siis kuvat sillä ja lähetän normaalisti kehitettäväksi.

   Poista