Muistoissa 2011

Uutta inspiraatiota etsiessä innostuin tekemään pienen yhteenvedon viime vuodestani noin niinkuin tähän blogiin ja käsityöharrastukseen liittyen. Melko hyvä vuosi oli!


Luminen tammikuu alkoi vanhojen rytkyjen uudelleen ompelemisella, ja tämäkin mekko on ollut pitkin vuotta käytössä.


Helmikuussa tein mm. tämän pussukan läksiäislahjaksi.


Maaliskuussa yritin piristää lumen keskellä elämistä kesäisellä kukkamekolla. Toinen lempparijuttu oli nuo shakkinappulakorvikset.

Huhtikuu oli hiljainen kuukausi, taisin olla kiireinen opinnäytetyön kanssa. Yhden neulegraffitin kuitenkin laitoin paikoilleen! (Vaikka ei tuo olekaan neulottu.) Se ei muistaakseni kovin kauaa tuossa pysynyt, toivottavasti pääsi hyvään kotiin eikä suoraan roskiin.

Toukokuussa olin melko aikaansaava ja inspiroitunut. Valmistuin koulusta ja oli enemmän aikaa tehdä. Tein hyviä kirppislöytöjä ja mm. pitsikoristeisen topin ja tuon pupun.

Kesäkuussa oli ihanan kesä ja pikniköitiin omalla takapihalla. Mökkeilin myös ja vein mökkilahjan.

Heinäkuussa oli helle. Tein paljon koruja ja olin festareilla.

Elokuussa innostuin taas kutomaan ja olin myymässä koruja myyjäisissä.

Syyskuussa aloin virkata ihan hulluna ja intoilin ihanista väreistä. Myös nahkapaska herätti keskustelua. :-D Syyskuun lemppariksi muotoutui helposti tuunattu pitsipaita.

Lokakuun lopulla sain suuren torkkupeittoprojektini päätökseen. Siitä tuli ihana!

Marraskuussa peittovillitys jatkui kun sain lahjaksi tekemäni vauvanpeiton valmiiksi. Saajat ovat tykänneet. :)

Juuri kuluneen joulukuun saavutuksiin voi lukea parien joululahjavillasukkien lisäksi tämän virkatun maton, jonka tekemistä olin jo pitkään suunnitellut.

En sen kummemmin harrasta uudenvuodenlupauksia mutta joitain ideoita tälle vuodelle voisi olla esimerkiksi valokuvata (vielä) enemmän, käydä useammin kirpputorilla ja kangaskaupassa, ehkä neuloa joku vaate (joku toppikin ois mulle iso saavutus) ja maalata taulu.

Hyvää tätä vuotta!

Petra

Ps. Blogin 3-vuotissynttärit lähestyy! Pysykäähän kuulolla. :)

3 kommenttia

 1. Torkkupeitto on tosiaan hieno! Itse en viitsi minkään noin isotöisen tekemistä edes harkita, koska olen varma,että peitolle tapahtuisi heti jotain kamalaa tai se olisi viikon käytön jälkeen ihan nyppyinen tai jotain... Laiskana ihmisenä olisin ihan järkyttynyt ison vaivannäön hukkaanmenemisestä, pysyttelen siis pienemmissä käsitöissä... Mutta kiva, että joku viitsii nähdä vaivaakin ja esittelee vielä tekemisensä muille, että saamme ihailla ainakin toisten kättenjälkeä jos emme omaamme!

  VastaaPoista
 2. Ihania projekteja! :) Noi piknikjutut on aivan mielettömän hienot, saatika sitten nuo peitot (sateenkaari ja eläimet). :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos kehuista! :) Mutta ymmärrän kyllä tuon ajatuksen isotöisten juttujen aloittamisesta. Ehkä pitää vaan löytää tarpeeksi huippu projekti, jota ei tule mieleenkään jättää kesken. No se onkin helpommin sanottu kuin tehty, itselläkin juuri nyt vähä inspiraatio hukassa.

  norsis: Kiitos! :-) Pikniksysteemit odottaa varastossa uutta kesää, mutta peitot on sentään käytössä!

  VastaaPoista