Napit vastakkain

Korutehdas oli pystyssä eilen ja tässä tulos! Näitä on hauska näpertää, mutta oma koruvarastoni pursuilee jo niin paljon etten ehdi kaikkia edes käyttää. Tein nämä siis tulevia myyjäisiä varten, tai lahjaksi annettavaksi.

Suurin osa korviksista on tehty vanhoista napeista joita olen itse ostanut tai saanut jostain.

Omia lemppareita on tuo kiiltäväpintainen nappisormus ja asekoru. :)

Petra

Ps. Viime päivinä kuvien lisääminen ei ole onnistunut Google Chromella, ja nyt kun oli pakko käyttää sen takia Exploreria, sekin temppuili Bloggerin kanssa. Muilla samaa ongelmaa?

15 kommenttia

  1. mä oon täällä taas kommentoimassa heti, mut ihan törkeen kivan näkönen toi asekoru! onks se kuinka iso? ja tykkään tosta pinkistä sormuksesta! :D

    VastaaPoista
  2. ssuv-: Saa kommentoida, se on kivaa! :) Ase on n. 9 cm pitkä, peräisin rikki menneestä avaimenperästä. Pinkki sormus on barbin käsilaukku, sen saa aukikin! :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ja hauskoja koruja!! Mun lemppari on tuo kiiltävä pintainen sormus ja avainkaulakoru :)

    VastaaPoista
  4. Ai niin, se piti vielä kysyä, että millä oot nuo koristeet sormuksiin ja korviksiin liimannu?

    VastaaPoista
  5. TanjaV: Kiitos! Liimaan kontaktiliimalla, vaatii kunnon kuivumisajan mutta pitää paremmin kuin pikaliima, joka ei oikeastaan tällaisten liimaamiseen sovi ollenkaan niin hyvin.

    VastaaPoista
  6. Oon joskus sattumalta eksynyt lukemaan teidän blogia ja nyt seuraan tätä innokkaasti! Teillä on tosi kivoja luomuksia ja oon saanut niistä paljon inspiraatiota itsellenikin :)

    Noi tummanpunaset sydänkorvikset on aivan ihanat. Sattuisko sulla olemaan niitä vielä ylimääräisiä ja olisiko mahdollista ostaa, jos lähettäisit ne postissa?

    - Marleena

    VastaaPoista
  7. Marleena: Kiva kuulla että tykkäät! Korvikset on mahdollista ostaa juu, laitapa vaikka sähköpostia ppetra(ät)luukku.com niin sovitaan tarkemmin. :)

    VastaaPoista
  8. voi kun ihania! oot sinä kyllä nero :) nätit pakkaukset tekee noista vieläkin herkullisempia. :)

    VastaaPoista
  9. Hei sellaista piti kysymäni, että tarvitsetkos askartelutarvikkeita.? Tää on vähän hassu tapa hoitaa asioita, mutta mun kotona pyörii yhtä ja toista mulle tarpeetonta ja yritän nyt löytää niille uuden kodin. Täällä kun sattuu pyörii A4 erivärisiä papereita ihan pinoks asti, paljetteja, tähtiä, helmiä, jokunen korttitausta ja yksityiskohta-arkkia ja puuvilla- ja villalankoja. kaikesta on myös ihan kuvaa, jos yhtään kiinnostaa. En mitään suurta halua vastapainoksi, en edes tiedä mitä haluan, mutta siitäkin voidaan neuvotella. Asustelen helsingissä, että jos vaihtoa tai muuta tarvetta, niin onnistuu täällä tai ihan postin kauttakin. (:

    VastaaPoista
  10. Lonely Wind: Mielenkiintoinen tarjous! :) Paperi ym. tavaraa mulla aika paljon jo on, mutta langoista saattaisin olla kiinnostunut, etenkin kun syksyisin innostun aina enemmän kutomaan. Voin antaa vastalahjaksi vaikkapa ompelemani kangaskassin tai vaikka kutoa villasukat. :) Laita sähköpostia niin voidaan sopia tarkemmin! ppetra(ät)luukku.com

    VastaaPoista
  11. Voi ei! Mulla oli pienenä tollanen barbin laukku! Nyt tuli ikävä :D Ihania koruja!

    VastaaPoista
  12. mistä olet löytänyt noihin sormuksiin ne varsinaiset sormusosat? :DDd

    VastaaPoista
  13. marsu: Etsyn supplies-osastolta löytyy! Ja varmaan joistain askartelukaupoista (sinooperi ym.) voi kysellä myös.

    VastaaPoista
  14. Noi yhdet glitteripintaiset, toinen pinkki, toinen keltainen...näyttävät upeilta!

    VastaaPoista