Salkku

Lapsuudenkodissa varastoa penkoessa löysin tämän salkun, joka ilmeisesti on nahkaa. Ostettu kuulemma joltain rompetorilta vuonna 1989. Vanha nahka on aika kovaa, joten jonkinlainen vahausoperaatio pitäisi ilmeisesti suorittaa. Mehiläisvaha kuulemma voisi toimia? Tai joku muu nahalle tarkoitettu pehmennysaine. Kun vielä saisin jotenkin lisättyä tuohon olkahihnan niin tästä saisi kivan laukun käyttöön.

Toisena juttuna neuletakkiin laittamani pääskyset, jotka on ehkä jo vähän vanha juttu mutta ei haittaa, tykkään! Silitettävät pääskyt ostettu eBaysta, tämän tyyppisiä löytyy esim. hakusanalla iron-on patches.

Petra

6 kommenttia

 1. Toi salkku on tosi kiva! Ja olkahihnalla siitä saiski tosi makeen laukun. :)
  Pääskysiä ei ole koskaan liikaa. Nimim. montakohan multakin löytyy..? ;)

  VastaaPoista
 2. Anni: Ilman olkahihnaa tuota on aika tönkkö ja hankala kantaa joten katsotaan mitä keksin. :) Ja jep pääskyset on ihania!

  VastaaPoista
 3. ratsastuskaupoista loytyy hyvia nahanhoitoaineita ja myos satulasaippuaa jolla salkun voi pesta, jos siihen ikina likaa ilmestyy!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos vinkistä! Täällä onkin keskustassa ratsastustarvikekauppa, jonka ohi olen usein kävellyt, mutta tarvetta käydä sisällä asti ei ole koskaan ollut. :)

  VastaaPoista
 5. Kas, samanmoinen löytyy tuosta jalkojeni juuresta. Juurikin tuon tönkköytensä ansiosta salkku toimii meillä mitä parhaimpana tärkeiden paperien säilömisyksikkönä tuossa työpöydän nurkalla. Ja sopii sisustukseen. :)

  VastaaPoista