Tre

Tampereen kirpputorit ei petä koskaan. Nytkin tein hyviä löytöjä. Radiokirppis on ehkä vähän ylihinnoiteltu, mutta muuten oikein jees! Käytiin myös Bonuskirppiksellä ja Kyttälän kirppiksellä.

Haalin taas pitsiliinoja varastoon. Lisäksi söpö kukkapaitapusero 50 sentillä ja kukkamekko muutamalla eurolla. Mekko on kauhean mallinen, mutta ajattelin hyödyntää ainakin helman jotenkin. Paitis pääsee käyttöön, vaatii vain olkatoppausten irrottamisen. Ja pesu ja silitys ei olisi varmaan myöskään pahitteeksi..

Viimeisenä lempparilöytö Radiokirppikseltä. Joku oli tehnyt itse tosi nättejä pullonkorkkikoruja. Oli hankala valita minkä otan! Jotain tämäntyylistä olisi joskus kiva itsekin testailla.

Petra

7 kommenttia

 1. Kivoja löytöjä tosiaan :) Ja tosi kiva koru, luulisi ettei ole vaikea tehdä, jos itsekin innostuisi.

  VastaaPoista
 2. pitsiliinosa ei koskaa voi olla liikaa. mulla on kans ollut mielessä tuo pullonkorkkikorun tekeminen

  VastaaPoista
 3. TanjaV: Oli kyllä hyvä kierros! Meinasin ensin vaihtaa koruun ketjun, mutta on tuo nauhakin ihan ok. :)

  Niina: Vielä kun keksin mitä noista kaikista liinoista teen! :D Jotain ideoita on kyllä mielessä.

  VastaaPoista
 4. Hieno tuo korkkikoru! Oon itsekin säästellyt pullonkorkkeja että tekisin niistä jotain koruja, mutta en ole vielä päättänyt millaisia. Oliko tuossa jotenkin maalattu se korun "takaosa" vai vilkkuuko sieltä koffin logo :D

  VastaaPoista
 5. Inka: En oo varma onko se maalattu vai onko korkki ollut alunperin kokonaan kullanvärinen mutta siis joo ei onneksi vilku kaljalogoa, vois vähä pilata korun hienoutta. :-D

  VastaaPoista
 6. Tampereen kirpputorit on hurjan kivoja, bonuskirpputori varsinkin on jotenkin just hyvän kokoinen ja aina löytyy jotain. Ihania löytöjä siulla!

  VastaaPoista
 7. Jännä koru! En ole ennen moiseen törmännyt.

  VastaaPoista