Vaateteline

Kuka tunnistaa kodistaan tuolilla tai lattialla majailevan epämääräisen vaatekasan? Makuuhuoneeseeni ilmestyi aina ajoittain tuo musta möhkäle, josta ei jossain vaiheessa enää tiennyt sisältääkö se puhtaita, puoliksi käytettyjä vai likaisia vaatteita. Päätin päästä eroon siitä kasasta, ja keksinkin toisenlaisen ratkaisun vaatesäilytykseen! 

Vaateteline on tuunattu isommasta mustasta telineestä, joka ei kokonsa puolesta mahtunut makuuhuoneeseeni ja näkönsä puolesta soveltunut kotiini :D Jalat telineeseen tehtiin ensimmäisestä suorasta puupalikasta mikä vastaan osui. Isommat vaatteet on nyt helppo heittää telineen päälle, ja pienemmät roikkuvat yllä olevasta henkarista tai pussukasta.


 Harmaa kylpytakki on ommeltu kahdesta Annon pyyhkeestä. Olin uutta kylpytakkia vailla kun näin Anttilan loppuunmyyntien aikoihin nämä pyyhkeet, jotka kävivät ison kokonsa ja värinsä puolesta täydellisesti takkiin. Ja ylijäämäpaloista ompelin vielä kaksi käsipyyhettä!

// Roosa

5 kommenttia

 1. Moi. Onpahan ihana rekki. Tuollaista kaipaisin itsekin, mutta tapaamani yksilöt ovat olleet usein liian vaappuvia tai sitten muutoin epäsopivia. Tunnistan nytkin tuon mainitsemasi "tumman möykyn" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tähänkään kyllä koko vaatekaappia heitetä, rekki täytyy muistaa tyhjentää säännöllisesti :D

   Poista
 2. Mahtava! Tykkään erityisesti noista jaloista :)

  VastaaPoista
 3. Loistava idea, noi jalat on aivan ihanat! Olisi ihanaa, jos kävisit kurkkaamassa munkin blogia, tässä linkki: http://diynailartlifestyle.blogspot.fi/ Kiitos!<3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kylpytakki! Saisko siitä ihan oman postauksen...? <3

  VastaaPoista