Tupsupipo


Muistatteko kun joskus 2000-luvun alussa pipojen virkkaus oli todella in etenkin lumilautailijapoikien keskuudessa? Tai ehkä se vain vaikutti siltä kun itse ainakin muistan lukeneeni useamman uutisen aiheesta. Into taisi laantua ja trendit muuttua aika nopeasti eikä virkattuja pipoja ainakaan enää kauheasti näe. Itselläni ei ole nykyiseen teinimuotiin mitään kosketuspintaa, kummipoikakin on vasta pian 4-vuotias. Millaiset pipot ovat nyt muotia?

Itselläni oli enemmänkin tarve kuin muoti mielessä tätä pipoa tehdessä, sillä ohut sellainen puuttui kaapista. Tajusin etten ole tehnyt pipoa todella pitkään aikaan, ellei lasketa joulukalenterissamme esitteltyä villapaidan hihasta tehtyä pipoa. Langoiksi valikoitui joku jämäkerä sinapinkeltaista puuvillalankaa sekä valkoista akryylilankaa. Tupsu koristeeksi ja nahkainen "logo" vielä otsaan niin nopeatekoinen pipo oli valmis!

Pipo on tehty kiinteillä silmukoilla ja mututuntumalla aina välillä päähän sovittaen. Ohjetta tähän ei siis valitettavasti ole, mutta rohkeasti vain kokeilemaan!

 
Petra

4 kommenttia

  1. Kivasti viimeistelty pipo. :-) Kiinnostuksen herätti myös tuo kuvassa vilahtava kukkatakki?? Mistä se lienee? -Ciara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yksityiskohdat sen tekevät. :) College-bomber on Uhana designin Secret garden-kuviollinen! Pitäisi löytyä vielä myynnistä. Ihana pieni suomalainen merkki, suosittelen lämpimästi.

      Poista