Blogihaaste: Mitä olet aina halunnut tehdä?

Sain haasteen Inkalta toisen bloginsa puolella. Haasteessa piti kertoa mitä on aina halunnut tehdä, ja päätin rajata aihepiirin käsitöihin.

1. Villatakki itselle
Ikuisuusprojekti joka on kummitellut mielessä vuosikausia. Ala-asteen käsityötunnilla aloitettiin villapaitojen tekemistä, sain muistaakseni etu- ja takakappaleet valmiiksi ja sitten homma jäi kesken jostain syystä. Lanka oli violettia, aika paksua ja haituvaista. Jotain sellaista jota en enää nykyään kyllä valitsisi. Enkä muutenkaan tekisi umpinaista paitaa, vaan mieluummin takin. Lasten koossa villatakkeja on ihan eri asia tehdä, omassa koossa projekti tuntuu jotenkin pelottavan suurelta. Ja mitä jos siitä tuleekin huono eikä villatakkia tule käytettyä? Menee hukkaan se kaikki lanka ja aika. Muita ihania-Tiinan Pilvenreunalla-villatakki ois ihana tehdä. Tai ehkä jotain puuvillalangasta?2. Lipaston tai muun huonekalun entisöinti
Tämä menee kategoriaan "sitten kun.." Sitten kun potentiaalinen yksilö tulee kirpparilla vastaan, lipasto, senkki tai vastaava. Sitten kun meillä on enemmän tilaa sijoittaa se jonnekin. Sitten joskus. Yksi lipasto mulla kyllä jo on, tämä jonka päällä tälläkin hetkellä kirjoittelen. Sen kansi kaipaisi hiontaa ja laatikoiden nupit ehkä vaihtoa. Ehkä pitäisi aloittaa tästä?

Arkistojen kätköistä löytyi muutamia kuvia lipastosta. Ajalta ennen blogia eli 2007-2008. Kaksi ensimmäistä opiskelijakämpästä Porista ja viimeiset ensimmäisestä Vaasan asunnosta. Oi niitä aikoja!


 

3. Valokirjain
Ah niin muodikkaat valokirjaimet! En halua hyllyn päälle mitään home tai love-tekstejä (moi mulla kyllä löytyy), mutta valokirjaimet kyllä miellyttää silmää. Anttilassa näin myynnissä viidelläkympillä kirjaimia, mutta olisi kiva yrittää tehdä joku oma versio, ehkä valoletkua apuna käyttäen. Tähän taidan kyllä tarvita isän apua sillä sähkökytkennät ynnä muut ei ole niin tuttuja.


Ullakin on tähän kuvaan mennessä aikuistunut kun vertaa edelliseen. :)

Petra

P.s. Päätin sittenkin heittää haasteen muillekin! Eli:
ja 
Needles and roses- blogin Anni

5 kommenttia

 1. Ajattelin, ettö ompas hauska haaste. Ja sitten olit haastanutkin, voi ihana ja kiitos! :) ompa hieno lipasto -aarteita tuollaiset huonekalut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talouden toiselta osapuolelta on tullut vähän vastalauseita lipaston suhteen mutta en varmana luovu tästä! :D Ja ole hyvä haasteesta!

   Poista
 2. Kiitti haasteesta Petra! Täytyypi rustailla vastausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin jaksan haasteisiin itsekään vastata mutta tää oli kiva ja tarpeeksi helppo :)

   Poista
 3. Haluaisin kysyä roosalta siitä kolmio torkku peitosta muutamaa postausta aiemmin, että montako kolmiota olisi sopiva määrä aikuisen peittoon.

  VastaaPoista