Lontoo, Hawaii, Hong Kong ne pian nähty on ja Singaporee...

Otsikosta 1/4 on totta :D mutta tuo matka maailman ympäri 80:ssä päivässä tunnari alkoi soimaan päässä! Eli matkasuunnitelmia tiedossa, suuntaan reilun viikon päästä Berliiniin ja reilun kuukauden päästä Lontooseen, jee! Euroopan valloitus jatkuu! 

 
Molemmissa kaupungeissa olen siis käynyt aikaisemminkin, mutta uudet vinkit ovat aina tervetulleita! Eli tiedättekö kivoja käsityö/sisustus/pientä kivaa krääsää -kauppoja Berliinistä/Lontoosta? Vaatekaupoista löytää helpommin tietoa googlettamalla (tietysti näistäkin saa antaa vinkkejä!) mutta nuo sisustuskaupat jäävät aina vähän paitsioon.. Joten vinkkejä otetaan vastaan!

Kuvituksena otoksia edellisiltä reissuilta.

// Roosa

4 kommenttia

 1. Me lähdetään Lontooseen kolmen viikon päästä, 19. päivä :) Vinkit ois tervetulleita tännekin, en oo koskaan käyny!

  VastaaPoista
 2. Berliinissä kannattaa suunnata sunnuntaina Mauerparkkiin! Kirppari/markkinat ja sapuskaa, kaikkea löytyy ja vähän enemmänkin.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Lontooseen! Jos kiinnostaa, niin mulla on pari kivaa paikkaa mitä voisin suositella. Voidaan ihan vaikka treffatakkin jos haluat? :)

  VastaaPoista
 4. Niin, mitenköhä mä tän postauksen ekalla kerralla luin ku sähä nimenomaan sanoit että vinkit ois tervetulleita! :D
  Mutta siis, tähän hätään tulee nyt muutama vinkki ja linkki mieleen, eli:
  Ompelukonemuseo ja sen yhteydessä oleva käsityöliike: http://www.craftysewer.com/acatalog/London_Sewing_Machine_Museum.html
  Kahvila ja kauppa, itetehtyä ja vintagea: http://www.drinkshopdo.com/Drink,_Shop_%26_Do/Drink,_Shop_%26_Do_%E2%80%94_Cafe_Bar_Kings_Cross.html
  Walthamstow market, joka on tunnettu kangaskaupoistaan ja -kojuistaan: http://walthamstowmarket.com/visit/
  Antosaa reissua, toivottavasti näistä oli jotain apua! :)

  VastaaPoista