Tarjotin


Kesällä löytämäni tarjotin kaipasi muokkausta ennen kuin sitä voisi oikeasti käyttää. Kulahtanut ja tylsä "kouluruokalatarjotin" kun ei ollut edes hyvällä tavalla retro. 

Kuvasta ei taida arvata millä tuo valkoiseksi maalattu tarjotin on koristeltu, eikä mielestäni sitä heti huomaa livenäkään. Kuvio on tehty nimittäin helposti ja nopeasti sähköteipillä! Sillä samaisella jolla koristelin keväällä jatkojohdon. Kannattaa joskus kaupoissa etsiä juttuja myös sieltä askartelu- ja paperiosaston ulkopuolelta! Mietin jos jatkaisin kuviota peittämään koko tarjottimen, mutta toimii se ihan hyvin tuollaisena puolikkaanakin.


Mm. tämän samaisen tarjottimen voi bongata ihan ammattilaisen kuvaamana huomenna lauantaina eräästä Vaasan seudulla julkaistavasta lehdestä, mutta siitä lisää myöhemmin!

Petra

9 kommenttia

 1. mäkin ostin just tänään punaista sähköteippiä! se oli alunperin muuhun tarkoitukseen, mutta menee ihan hyvin askartelussakin ja paljon halvempaa ku kaikenmaailman washi-teipit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä on ainakin neljää eri väriä käsittääkseni olemassa, ja halvalla kyllä pääsee, ihan hyvä välillä käydä siellä remppaosastollakin! :D

   Poista
 2. Hieno tarjotin! Ehkä pitää itsekin kokeilla :) Oli hyvä juttu Ilkassa, joten tulin kirjautumaan lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Bongattu! Mää satuin oleen porukoilla vieraillulla tässä naapuripitäjässä (seinäjoella) ja tämä mielessä kokeilin selailla päivän lehden läpi, ja sieltähän se löytyi! Kiva juttu oli :)

  p.s. Meikä mattimyöhäisenä liittyy kuin liittyykin nyt sitte myös tonne indiedays inspikseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkassa ja Pohjalaisessa on usein samoja juttuja, mutta en tiennyt että tämä mun juttu tulee molempiin! Tuli siis yllärinä. Ja ilmeisesti siinä juttu oli ollut melko paljon isompanakin, tai siis kuvat. Perhe ja suku kun asuu "Ilkan alueella" niin kuulin tuoreeltaan!

   Jes hienoa, kiva saada sinne muitakin käsityöhulluja muodikkaiden lifestyleihmisten sekaan! :)

   Poista