Junasukat


Junasukat näytti niin kivoilta ja niissä oli söpö tarina niin halusin myös tehdä sellaiset. Nämä menivät joululahjaksi eräälle pienelle. Vähän meinasi kyllä lanka loppua kesken, siitä värivaihtelut.

Kävikö kenellekään muulle bloggausta harrastavalle samoin; lahja ehti jo mennä pakettiin ennen kuin muistin että sisältöhän pitää tietenkin kuvata ensin...?!

Petra

12 kommenttia

 1. Onkohan noista aikuisten mallia :DD Mulla kun ei ole ketään pikkuista lähipiirissä ketä vois lahjoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän nuo varmaan onnistuisi aikuistenkin versiona! :D

   Poista
 2. Ainakin ravelryssä on vastaavat muistaakseni aikuisten kokoa :) Ja eihän se ole kuin tekee normisukan silmukkamäärillä ja tekee tuommoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin etsiä se ohje, olisi hauska nähdä näistä isompikin versio. :)

   Poista
 3. Söpöt! Joo tutulta kuulostaa, mulla ainakin jäi useampikin juttu kokonaan kuvaamatta. Enkä kyllä viitsinyt enää paketteja availla, ne jäi kuvaamatta niin sai sitte jäädäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla tää oli ainoa sellainen tapaus, kaivoin sitten vielä paketista ulos, mutta ei onneksi ollut kovin vaikeaa. :)

   Poista
 4. Jep, paketit tuli jo lähetettyäkin, ennenkä tajusin ettei mistään ole kuvia. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketointi on niin kivaa ettei sitä aina voi muistaa!

   Poista
 5. Oi miten söötit sukat! Pienille on ihana neuloa kun saa tehdä minikoossaa. Mulla jäi myös kuvaamatta parin paketin sisältö, mutta olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, näin pienet valmistuukin niin äkkiä. :)

   Poista
 6. Kyllä jäi kuvaamatta yhden pienen prinsessan nuttu, ja ehkä siksikin, etten halunnut äidinkään sitä näkevän. Mutta todella kivaa, että on noita pieniä tuttuja, joille voi tehdä pieniä pehmeitä paketteja! Valmista tosiaan tulee nopsaan.

  VastaaPoista
 7. Mullakin jäi moni lahja kuvaamatta, tosin osa ihan tarkoituksella kun tuli niin kiire ja koko ajan on pimeää! Söpöt sukat :)

  VastaaPoista