DIY kakkuteline

2

1

Luin vähän aikaa sitten Annin blogia ja muistui mieleeni mitä on pitänyt tehdä jo vaikka kuinka kauan: vinyylikakkuteline! Vihdoin sain sitten aikaiseksi tilata tuon keskiosan tikun. Isompi levy on vanhempien levyvarastosta ja pienempi kirpparilta. Keskiosan 'tikun' tilasin Amazonista. Pohjaan liimasin kaksipuoleisella teipillä jonkun vanhan tuikkukupin, että sain nostettua telinettä vähän korkeammalle ettei alimmainen levy ole ihan pöytätasossa. Paketissa oli kaksi metallitikkua joten toinen telinekin on vielä tulossa. Siitä saatan ensin kääntää levyjen reunoja vähän.

Nyt pitää vielä googletella miten saisi levyistä sähköisyyden poistettua, on nimittäin rasittavaa kun KAIKKI pöly kasaantuu noihin hetkessä..

Roosa

20 kommenttia

 1. Aivan mieletön. Olen pitkään haaveillut kakkutelineestä mutta "romanttiset" versiot eivät ole ihan oman näköisiä. Tuo taas olisi niin minun näköinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi helppo oli kyllä tehdä! Eikä tuo keskitikkukaan kamalan kallis ollut :)

   Poista
 2. Hihi, nää on kyllä kivoja. Ite totesin että reunoja kääntämällä pysyy aarteet paremmin tasoillaan. Plus, kannattaa kokeilla semmosia huopatarroja pohjaks! Nousee pöytätasosta vähän, muttei niin paljon että keikkuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huopatarrat onki hyvä idis! toiseen voiski laittaa sellaset niin vierekkäin olisivat sitten kivasti eri tasoissakin :)

   Poista
 3. Kerrotko tarkemmin, mistä tilasit tikut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilasin tikun www.amazon.co.uk -sivulta, sieltä voi etsiä sanoilla cake stand fittings :)

   Poista
 4. Kyllä on hyvännäköinen! Paljonko tuo metalliosa maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oisko kahdelle osalle tullut hintaa noin 15 euroa, en muista ihan tarkkaan mutta jotain tuollaista :)

   Poista
 5. Mitä jos lakkaisit vinyylit jollain, ehkä sähköisyys katoaisi? Paperitkaan tuossa keskellä eivät rasvoittuisi herkuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä idea! täytyykin etsiä sopiva lakka, kiitti!

   Poista
 6. hei hyvä idea!! löysin yhden kirpparin ilmaisnurkasta tuollaisen pikku-vinyylin. en oo viel keksiny käyttötarkoitusta mutta teen tommosen! :)

  VastaaPoista
 7. Ja sitten jos tekis noista vinyyleistä semmosia kulhoja ja laittais tällai samallatavalla, niin sitten ois oiva hedelmä/karkki/herkku/pulla/keksi/what ever juttu valmiina! Tää on itseasiassa aika hieno!

  VastaaPoista