Second hand


Pitkästä aikaa kirppislöytöjä! Pari kynttilänjalkaa, söpö pieni kehys ja verhokappa jonka ostin puolella eurolla tuon pitsin takia. Kynttilänjalat tulevat saamaan maalia pintaan jossain vaiheessa.


Nämä farkut nappasin äidin ja siskon kirppiskasasta. Leikkasin housuista heti lahkeet pois sillä näin näissä vähän löysissä farkuissa loistavaa shortsimateriaalia! Pientä tuunausta ovat vailla joten näistä ehkäpä lisää lähempänä kesää..

Kirppistä kiertäessä törmäsin taas siihen surulliseen todellisuuteen että jotkut ihmiset ei taida kirpputorin ideaa tajuta. Tai ainakin mun mielestä ideana on päästä omista turhista, mutta edelleen käyttökelposista vaatteista/tavaroista eroon (ja tienata ehkä muutama lantti) ja samalla mahdollisesti tehdä edullisia löytöjä itse. Tavara kiertoon. Idea ei ole se että jos et halua enää käyttää niitä kuluneita muovisia ballerinojasi, viet ne kirpparille ja laitat hinnaksi 10 €!! (Todistettu paikan päällä.) Pitkän romaanin saisi myös aiheesta likaiset ja rikkinäiset vaatteet/tavarat ja  ne nukkaiset trikoolumput joita yritetään myydä melkein samaan hintaan kuin uutena.. Lisää ihmisten idiotismista hauskaan tyyliin Paskat kirppislöydöt-blogissa.

Petra

12 kommenttia

 1. Toi on kyllä niin totta että jotkut eivät oikein tajua tuota kirppari ideaa. Itse ainakin myyn ne arvokkaammat tuotteet huuto.netissä ja silloinkin koitan pitää hinnat alhaisina (siellä kun useimmiten ostaja maksaa myös postimaksut niin ainakin itse ostajana huomioin ne loppusummassa, jos tuote maksaa kaupassa 20e ja käytettynä 16e + 5e postarit niin kaupasta sen ostan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se kaikille mukavampaa jos kirpparikamat osattaisiin oikeasti arvonsa mukaan hinnoitella. Ja tosiaan kalliimmat/erikoisemmat jutut kannattaa myydä huuto.netissä tai muualla. :) Tuolla Paskat kirppislöydöt-blogissakin oli joku bongannut haitarin 700 eurolla, ehkäpä joku antiikkiliike tms. ois ollut parempi paikka sille..

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! Onpa kyllä tullut ikävä Suomen kirppareita ja kierrätyskeskuksia just noiden hintojen takia. Täällä Nykissä kirpparikamasta tuleekin yhtäkkiä arvokasta kultaa, kaikki maksaa... Samansuuntaista trendiä olen kyllä huomannut Suomessakin. Kuten sanoit, ihmeellisesti niistä tavaroista pitäisikin saada uudenveroisesti takaisin, vaikka joku rasvaläikkä tai nukka onkin tullut matkassa mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräilytavarat ja arvokkaammat jutut tosiaan asia erikseen mutta jo uutena ostettaessa halpa vaate/tavara pitäisi kyllä myydä käytettynä arvonsa mukaisesti..

   Poista
 3. Olen NIIN samaa mieltä. Miksi maksaa 5e kämäsestä H&M:n topista kun samalla rahalla saat uuden? Haloo. Kiitos muuten Paskat kirpparilöydöt -linkistä, uusi tuttavuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei voi ymmärtää.. Tuo blogi on silti hauska. :D

   Poista
 4. Kaikenlaista kummaa tulee kirppareilla vastaan, mutta kyllä tähän mennessä kirkkaasti oudoin juttu oli puoliksi käytetty tamponirasia. Hintaa en harmi kyllä muista...

  VastaaPoista
 5. Löysin teidän blogiin ihan vahingossa ja jäin ihan koukkuun! Oli pakko selaa ja selaa ja selaa! Niin loistavii ideoita ja pakko päästä toteuttaa :)

  rrroosa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ja kiva kuulla että tykkäät! Omakin blogisi vaikuttaa huipulta, pitääpä tutustua tarkemmin. :)

   Poista
 6. Kiitos paskat kirppislöydöt-blogilinkkauksesta :) tämä olikin uusi ja hulvaton tuttavuus! :D

  VastaaPoista
 7. WOW just what I was loοking for. Came here by sеarching fог moment
  Also see my webpage - custom Titanium ring

  VastaaPoista