Imagine


On jo helmikuun puoliväli ja hankin kalenterin vasta nyt. Odottelin ensin aikani ihanaa punaista Moleskinea ameriikasta saapuvaksi, mutta se oli kaikista paikoista loppu. :-( Oma moka kyllä, olisi pitänyt tajuta tilata se jo hyvin viime vuoden puolella. Vuosi sitten myös Suomalainen kirjakauppa myi Moleskinen kalentereita mutta ei enää. Suomalaiset ei osaa arvostaa klassikkoa?

Tammikuun kituutin ilman kalenteria. Oli kyllä vähän orpo olo kun olin tottunut merkkaamaan ylös kaiken työvuoroista kauppalistoihin. Lopulta kyllästyin odottamaan kun sähköposti sanoi että "we are having continued problems sourcing new stocks of this". Peruutin tilauksen ja menin ostamaan kalenteria kirjakaupasta niistä vähistä mitä oli vielä jäljellä.


Löysinkin tämän yksinäisen kappaleen. Kannet ei olleet ihan mun tyyliset, mutta oli heti mielessä että päällystän ne jotenkin.

Tähän on käytetty vanhan kirjan sivuja, liimaa, akryylimaaleja, tussia ja dymoteksti. Aluksi "taideteokseni" meinasi näyttää vähän siltä että sen on tehnyt Petra 10 vee ala-asteen kuvaamataidon tunnilla, mutta kyllä siitä sitten lopulta ihan kelpo tuli. :-D

Lainaus on Pablo Picasson suusta.

Hyvää tätä vuotta!

Petra

4 kommenttia

 1. hei kysyisin vähän blogiin liittyvää juttua, aattelin itse tehdä uuden blogin, joten miten saa laitettua uuteen blogiin kaikki vanhat postaukset? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ei varsinaisesti tehty uutta blogia, vaihdettiin vain osoite. Jos haluaa uuteen blogiin kaikki vanhatkin postaukset niin kannattaa varmaan vain vaihtaa osoite ja vaikka blogin nimi jos haluaa. :)

   Poista
 2. Tuo kalenterin hankinta on samanlainen ongelma mullekin joka vuosi! Aina oottaa sitä vielä parempaa ja lopulta jää melkein ilman!
  Mä löysin muuten kirpputorilta Moleskinen muistikirjan avaamattomassa pakkauksessa 1,20 e hintaan:D Joku ei ollut tiennyt mitä oli ehkä saanut lahjaksi tai jotain. Kalliitahan ne normisti on mun kestäviä/laadukkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se on tosi tärkeää millainen kalenteri on, onneksi löysin vielä kivan vaikka olinkin myöhään asialla. Vielä kansia tärkeämäpi (ne voi aina päällystää) on tietenkin sisältö. Semmonen perus Ajaston sivupohja on niin tylsä.. Ja hei tosi hyvä Moleskine-löytö! :D

   Poista