Uusi kämppä!

Vihdoin ja viimein muutto suoritettu kokonaan ja kaikki kamat on löytäny oman paikkansa. Ihan vielä ei tunnu kodilta mut kyllä se pikkuhiljaa :) Tässä tulis siis läjä kuvia! Ehkä vähän liikaaki :D

Vaatehuonetta


Ilman vaatehuonetta olisin aika pulassa koska tää määrä tavaraa ei mahtus YHTÄÄN mihinkään :D Tonne toin kotonta vielä naulakon laukuille ja korihyllyn vaatteille, ni johan mahtu tavarat hyvin!
Olohuone/makuuhuone/ruokailuhuone :D

Lähes kaikki pöydät yms. on IKEAsta, koska siellä on kaikkea ja kuitenki aika halvalla verrattuna muihin liikkeisiin. Sohva on kotonta, päällystin sen vaa tommosella tummanharmaalla kankaalla. Päälliset oli helppo ommella ku on vaa tommoset putkilot, joten sitte on myöhemminki helppo vaihella päällistä! Kyl siihe vielä joskus punanen päällinen tulee ;) T. Punainen huone -87. Pienemmät valkoset tyynyt on kanssa vanhoja ja ompelin niihi vaan uudet päälliset IKEAn kankaasta jonka löysin sieltä poisto-osastolta.


Ihana korilyhty juttu on Robinhoodista, en enne ajatellu et siellä vois olla kaikkea noi kivaa mut oli sittenki :D


Näkymä sohvalta! Ikea Ikea Ikea ja ainii, Ikea...







Keittiö

Keittiö on uusittu ja on kivakivakiva! Tosin en tykkään YHTÄÄN tosta hellan yläpuolella olevasta kuvasta, en tajuu misk se on pitäny noihin laattoihin pistää... Mut ehkä elän sen kanssa :D

Kerranki oma jääkaappi johon laittaa kaikki miljoona magneettia ja muita kivoja juttuja ♥

En pysty nukkuu kellontikityksessä yhtään, joten oli pakko laittaa kello keittiöön :D Kuuluu se tikitys sieltäki, mut ei oo onneks nii paha ku jos se ois lähempänä ni nyt oon jo viikon nukkunu tikittävän kellon kanssa! Harjotus tekee mestarin, ehkä joskus voin siirtää sen sit tänne olohuoneen puolelle :D





Eteinen



Kylppäri




Ei tällä kertaa sitten muuta. Eiköhän tässä kohta pääse jotain askartelemaanki :) Kivaa viikkoa kaikille!

Roosa

17 kommenttia

  1. tosi nätin näköstä on kyllä! :) mistä tuo lääkeboksi on? tarvisin ite samanlaisen ja olen kolunnut kaikki anttilat sun muut sokokset läpi eikä mistään ole löytynyt tuommoista!

    VastaaPoista
  2. Ihana ihana IHANA koti! :) Meillä aika paljon samoja juttuja, esim. tilanjakaja, sohvapöytä, toi paperilamppu ja jotku säilytysjutut.. Ikea rokkaa, etenki ton hintansa takia!

    VastaaPoista
  3. veerra, kiitti ! se on minimanista, eli kans samantyylisestä halpiskaupasta ku robinhoodit tokmannit ym. :D semmosista kaupoista tekee joskus tosi hyviä löytöjä! näin kyl tommosen isomman jossain, mut en nyt yhtää muista et missä se oli..

    Mirella, kiitoos! ja joo TODELLAKIN !

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä tosi hyvältä. Kodikasta mutta tyylikästä :)

    VastaaPoista
  5. WAAA, IHANA kämppä! I'm in lööv, kelpais mullekkin! Siis aivan ihana, ja wow!
    Lisäks mullakin sama juttu ton tikityksen kanssa, kello keittiössä, ja kuulen silti välillä illlal sen tikityksen. (vaikka seinä välissä!) Mur.. : D

    Siis avan uskomattoman hieno kämppä, vaikkakin kaikki ikeasta, mut hieno on !

    VastaaPoista
  6. i-ha-na! Kiitti vaan, on meneillään tässä muutenkin aivan pahemman laatuinen muutto yms. sisustuskriiseily :D ÄÄÄ.

    VastaaPoista
  7. Näyttää kyllä tosi hyvältä :) Tuo keittiö on aivan ihana, varsinkin tuo tumma työtaso! Itsekin odottelen joskos saisi yksiön tässä hiljalleen.. Saisi sisustaa koko kämpän niinkun haluaa eikä tarvisi kärsiä epäsiististä kämppiksestä :)

    VastaaPoista
  8. Heip, vinkkinä rumaan kaakelikuvioon: värillinen kontaktimuovi tms. voi itse askarrella mieleisensä kuvion päälle ja sitten myös jotkut liikkeet myyvät koristetarroja juuri kaakeleita varten.

    VastaaPoista
  9. Pitää munkin nyt tulla hehkuttamaan että tosi kivalta näyttää! Oispa sitä kiva itekin asua kämpässä joka ois rempattu edes viime vuosikymmenellä. :-D

    VastaaPoista
  10. Ihana sisustus, huoleton, mutta silti niin harkittu. Värisävyt passaa hyvin yhteen ja voi juma kuinka ihastuin tuohon strawberry chuncks-purkkiin! soma!

    VastaaPoista
  11. rrous, kiitti! : )

    sofia, kiitos kiitos :D ikea on hyvä ku siellä kuitenki on paljo kivoja juttuja ja niihi voi sitte myöhemmi lisäillä muualta ostettuja juttuja ku on kuitenki nii perushuonekaluja loppujenlopuks :)

    lotta, kiitti lodeeeee!

    Inka, haha joo tiedän tunteen :D ensin hermoilee mite saa tavarat muutettua, sit hermoilee mitä ostaa, ja lopuks hermoilee et mite saa kaikki ne kamat mahtuu mitä haluu! mut kiva siitä varmasti tulee! :)

    Fee-, kiitti, itekkin tykkään keittiöstä tosi paljon! ja tumma puu, aah, niin ihanaa :D ja niinpä, oon ottanu tätä monta vuotta et pääsen vihdoin omaan kämppään johon saa laittaa kaikki omat kamat just niinku haluu! kyllä se yksi sieltä kohta löytyy! :)

    Anonyymi, joo, kattelin niitä mut en oo vielä löytäny mitään sopivaa. mut värillinen kontaktimuovi vois toimia, vois leikellä omat kuviot siitä.. kiitti vinkistä!

    Petra, eiku ostatte oman ja alatte remppaamaa! :D

    Madam B.C., kiitti! ja joo niinpä <3 sain sen joululahjaks enkä oo vielä raaskinu syyä niitä karkkeja yhtään :D näin niitä yks päivä yhessä kaupassa ja teki mieli ostaa kaikki!

    VastaaPoista
  12. ihana ! en malta oottaa tupareita ! :D ja oon kyl vähä kade, määkin haluun oman kämpän ja SOHVAN JA RUOKAPÖYDÄN ! :D

    VastaaPoista
  13. Onpa hurjan kivannäkönen kämppä! :) Määkin oottelen innolla, että pääsen sisustamaan omaani - muutto maanantaina! :)

    VastaaPoista
  14. Kivan näköinen asunto :)

    Minulla on tuollainen samanlainen Barbaba-hahmo punaisena :D

    Mistä olet löytänyt metallipurkin/telineen jossa kauhat €paistinlastat yms. keittiössä ovat? Olen tuollaista metallista koittanut etsiä mutta en ole mistään vielä löytänyt

    VastaaPoista
  15. anni, pari viikkoo enää, jee! <3

    Isla Olivia, kiitos ja hyvää muuttoa! :)

    Pikku Possu, kiitti! metallipurkki on ikeasta, siellä on tommosia ja sitte vähän tosta isompiakin oon joskus nähny :)

    VastaaPoista