Aina ei voi voittaa

No olipas taas tehokkaasti käytetty parituntinen. Suunnittelin painavani suuren maatuskaprintin hameeseen ja paitaan.

Homma alkoi ihan hyvin, näpertelin sabluunaa aikani. Kuva löytyi netistä ja muokkasin sitä vähän.

Painaessa tulikin sitten vähän hosuttua ja ensimmäisen version pää meni vinoon.. Toinen onnistui vähän paremmin mutta ei sekään lähempää tarkastelua kestä.

Musta kangasväri loppui enkä omista edes tekstiilitussia jolla näitä voisi ehkä vähän korjailla.

No, ei kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. :-D

Petra

10 kommenttia

 1. Sitä on usein liian kriittinen omille töilleen. Minun silmääni noissa ei ole mitään vikaa, kauniita ovat! Maatuska-idea on kiva, nyt vain valkoisten pitkien t-paitojen metsästykseen.. Blogissani on jotakin teille :)

  VastaaPoista
 2. Annukka: Kaukaa nuo näyttävät ihan ookoolta, mutta etenkin suut on aika epämuodostuneet. :-D Saattaa kyllä olla että niistä muokkaantuu vielä suurinpiirtein käyttökelpoiset.

  VastaaPoista
 3. Voit arpoa ja lahjoittaa nuo, jos ei sulle kelpaa, mä ilmoittaudun jo osallistujaksi;)

  VastaaPoista
 4. Tuo jolla on pää vinossa näyttää ihanalta! juurikin sellaiselta sympaattiselta mummelilta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana printti, maatuskat on sydän. :) Parempi onni ensi kerralla painatuksen kanssa, vaikka kyllähän noitakin varmaan muokattua vielä saa, jos ovat vähän epämuodostuneita mummoja. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannustuksesta kaikille! :-D Luulen että lähden huomenna ostamaan tekstiilitussin ja uutta kangasväriä.. Ehkä mummelit saadaan vielä pelastettua!

  VastaaPoista
 7. Höpöhöpö, hyvinhän nuo ovat onnistuneet :) usko mua ja muita kommentoijia, hyvältä näyttää, ei ne mitään korjailuja edes tartte!

  VastaaPoista
 8. Madam B.C.: Kiitos kannustavista sanoista : D Onhan nuo ihan ok, mutta harmittaa kun lopputulos ei ollut ihan sellainen kuin päässäni sen kuvittelin. Mutta no, eipä se koskaan kai :D

  VastaaPoista