Esittäytyminen

Heipä hei! Jo monta vuotta olen tykännyt näpertää ja askarrella erinäisiä juttuja. Erityisesti kankaanpainanta on lähellä sydäntä (vaikkakin sabluunojen leikkaaminen vie joskus hermot :D). Viime aikoina ompelukonekin on surrannut aina kotona käydessä. Haaveissa olisi saada oma ompelukone, että voisi paitojakin korjailla aina tarvittaessa :D Kavereita ilahdutan painamillani paidoilla ja kauppakasseilla, ja talvella pipoilla ja lapasilla! Tänäkin jouluna neuloin ehkä n. 15 paria lapasia, ehkä osaksi myös vältelläkseni koulutöitä.. Tässä nyt (Petran tavoin) tekemiäni juttuja vuoden ja muutaman takaa.


2005 joululahjoja, seuraava lapasinnostus oli viime jouluna joten ehkä seuraava sitten 2011 :D

Kaikenlaisia laukkuja erilaisilla kahvoilla. Iskällä meni ehkä hermot noitten vanerikahvojen leikkaamisessa..

Amelié ja PMMP -paidat omaan käyttöön. Kavereille tehdyistä paidoista en ikinä muista ottaa kuvaa ku oon nii innoissani jo paketoimassa niitä :D


Kirahvilaukkuja ja nappeja mummin nappivarastosta, ja Tiger Lou -kauppakassi josta oon erityisen ylpee ja joka on ollut kovassa käytössä! Tommosia kasseja voisin ommella vaikka miljoona ku niitten kanssa ei koskaan (tai ainakaan yleensä...) mee hermot :D

Ootteko muuten huomannu että on erittäin vaikeeta löytää kalenteri joka on hyvä sekä sisältä että ulkoa? Halusin välttämättä kalenterin samanlaisella sisäasulla kuin entinenkin, mutta kansi ei miellyttänyt niin teinpä sitten oman :) Napit ommeltu kankaaseen ja kangas liimattu kalenterin kanteen.

Opiskelen ulkomailla (viimeistä tippaa vaille graafinen suunnittelija!) ja kaikki askartelukamat ja värit ja ompelukoneet on kotona Suomessa, tulee päivittämiseni olemaan hieman rajoitettua näin 'kouluaikana' :D Lähikuukausien aikana saatankin laitella tänne kuvia vanhoista töistä tai ideoita uusista, toteuttaminen alkaa sitten pääsiäislomalla ja kesällä. Ja koska olen intohimoinen valokuvaaja saattaapi tänne ilmestyä myös kuvia elävästä elämästä.

Toivottavasti viihdytte blogimme parissa!


Roosa

2 kommenttia

  1. lisäsin teidät lukemiini blogeihin, aivan ihania juttuja! :) miten tuo pmmp-painatus on tehty? :o näyttää kärsivällisyyttä vaativalta.. :)

    VastaaPoista