Babyshower nro. 2


Muistatte varmasti ne kaikki Roosan tekemät ihanat kolmiopeitot. Itsellänikin oli ne mielessä kun aloin suunnittelemaan tätä peittoprojektia. Päädyin kuitenkin tekemään jotain hieman erilaista!

Tämä ihanan geometrinen vauvanpeitto on tehty Ravelrysta löytyvän Vasarely-peiton ohjetta mukaillen piakkoin syntyvälle ystävän poikavauvalle. Sattumalta sopiva ohjeen nimikin vaasalaiselle vauvalle. 


"Timanttien" teossa piti hieman ensin googlettaa miten kavennus tehdään oikeaoppisesti, mutta sitten alkoi sujua. Sinänsä kuviona nämä ovat tosi yksinkertaisia, mutta asettelu kuusikulmion muotoon tekee peitosta mielenkiintoisemman näköisen. Kovin homma oli palojen yhteen ompelussa ja lankojen päättelyssä mutta lopputulos palkitsee! Hyvin hoitui samalla Downton Abbeyta ja House of Cardsia katsoessa. Jätin peiton tahallani hieman epäsymmetriseksi, mutta ei se mielestäni tällaisessa kuviossa haittaa.


Kaikki langat ovat Novitan Miamia. Vaaleansinistä hamstrasin poistomyynnistä ja sitä olisi vielä useampi kerä jäljellä. Onneksi löytyy myös kummipoika jolle siitä voisi jotain sopivaa mahdollisesti kehitellä. :)

Petra

3 kommenttia

  1. Tosi kiva peitto ja hyvät värit :)

    VastaaPoista
  2. Nätti! :) Oon ite harkinnut tekeväni Molla Mills:in ohjeella tänkaltaisen kuusikulmio-työn, välttyis tuolta ompelulta... tosin tähän tulee kyllä erilaista kolmiulotteisuutta ja tekstuuria tällä tyylillä, pitääpä vielä harkita kummin teen. Kiitos tästä!

    VastaaPoista