Perhesukat


Myönnetään. Pidän itsekin vähän tylsinä sellaisia blogeja joissa on pelkkiä villasukkia. Täytyy nämä kuitenkin esitellä, sillä näistä isän ja pojan sekä äidin ja tyttären sukista tuli aika kiva kokonaisuus joululahjaksi.

Ensin tein nuo pienet siniharmaat sukat kummipojalle. Joulun alla neulomisintoa riitti, joten idea laajentui. Kun olin tehnyt samanlaiset sukat myös isälle, piti tietenkin perheen äidin ja tyttären saada myös omansa.


Tyttöjen sukissa halusin kokeilla Saaga-sukkien ohjetta. (Jenna Turtiaisen ohje, löytyy Facebookin Voihan villasukka-ryhmästä, johon liityin ihan näiden takia!) Aikuisen sukat on tehty aikalailla ohjeen mukaan, ja lapsen sukissa sovelsin hieman itse.

Tällä hetkellä odotan kuumeisesti koska Miami-lankaa tulee taas kauppoihin. (Kevään aikana pitäisi tulla.) Saa vinkata jos joku on jo nähnyt!

Petra

6 kommenttia

 1. Voi että miten super suloisia molemmat!
  Erityisesti noi tyttöjen ihanankamalan väriset sukat!

  VastaaPoista
 2. laita hakusanaksi tapionkauppa.siellä on ihanaa miami lankaa nettimyynnissä poistolangoissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Tilasin heti vaaleansinistä. Vielä kun saisin mustaa ja valkoista jostain niin projekti pääsisi etenemään. :)

  VastaaPoista
 4. mustaa ja valkoista (sekä pinkkiä ja keltaista) miamia bongattu jo mikkelin tokmannilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Itsekin itse asiassa löysin jo joitain värejä Minimanista ja nyt on jo monta tilkkua virkattuna tulevaan projektiin. :)

   Poista