Kuumailmapallomobile


Lisää vauvalahjoja! Heti kun kummityttöni äiti kysyi minua kummiksi, aloin miettiä mitä kaikkia ihania vauvajuttuja voinkaan tehdä sille pienelle ihanuudelle. Surffailin Pinterestissä ja törmäsin erilaisiin huovasta tehtyihin mobileihin (miten se sana taipuu, mobileisiin, mobileihin, mobile-häkkyröihin? :D), ja rakastuin niihin heti. Pakko tehdä! Eniten ihastutti malli jossa oli pilviä ja kuumailmapalloja. Löysin ebaysta hyvän huopapaketin, jossa oli samassa paketissa monia eri värejä. Näitä oli myös tosi monta eri värisettiä, kannattaa googletella (huopa on englanniksi felt) jos huopaa tarvitsee! Langat ostin käsityökaupasta ja puuosat rakensin isäni kanssa kuntoon.

Tästä tuli mielestäni niin suloinen! Jos itselläni olisi lapsia tai olisin lapsi niin tahtoisin ehdottomasti tällaisen itselleni. Vai saako 27-vuotias vielä koristella asuntonsa huopakuumailmapalloilla? :DTosin hieman hankalaa oli tämän systeemin valokuvaus, valkoista taustaa hyvällä valolla ei meinannut löytyä sitten mistään!

// Roosa





16 kommenttia

  1. Mahtava idea ja ihanat värit ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! tuolta ebaysta löytyy kyllä niin ihanan värisitä huopapaketteja!

      Poista
  2. Aivan ihana! :) Ja tulipas loistavaan aikaan tämä vinkki, minun pitäisi nimittäin alkaa jo kovasti suunnittelemaan sukumme uusimman tulokkaan ristiäislahjaa... kiitos kovasti! :D

    - Eppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniin, tää onkin kiva lahja! eikä loppujenlopuksi ollut vaikea rakentaa :)

      Poista
  3. Ihana idea ja voi miten kaunis siitä tulikaan! Hyvää uutta vuotta 2015 :)

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis :) Voisithan tehdä toisen omaan kotiin, jotta kummityttö tuntisi vieraillessaan olonsa kotoisaksi. Jos siis jonkun tekosyyn tarvitset ;)

    VastaaPoista
  5. ARGH! Tämä postaus toi mieleeni kohta kaksi vuotta sitten aloitetun kuumailmapallomobilen, joka on edelleen kesken... Mulle taisi tulla siinä joku teknillinen ongelma mukamas vastaan, ja sitten homma jäikin pölyttymään kaapin pohjalle.

    Tuo sun tekemä mobile on kyllä aivan ihana! Enkä keksi yhtään syytä miksi 27-vuotias ei voisi semmoista asuntoonsa laittaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siitä vaan kaivamaan projekti taas esille!

      en miekään taida keksiä syytä, täytynee alkaa askartelemaan :D

      Poista