Ravintolapäivä 17.5. @Vaasa


Myös täällä Vaasassa valmistellaan ravintolapäivää varten! Ei se ole ihme että ollaan jaksettu näinkin kauan pitää Roosan kanssa yhteistä blogia kun yhteisiä kiinnostuksen kohteita kerran löytyy. Roosa onkin jo ravintolapäiväkonkari, itse olen mukana ensimmäistä kertaa.


Järjestämme ystäväni kanssa siis kahvilan Koulukatu 16:n sisäpihalla Vaasassa. Paikan nimi on Mansikkapiste ja tarjolla on mansikkajuustokakkua ja puolalaista mansikkaherkkua. Lisäksi kahvia ja teetä.


Mitä jos kukaan ei tule? Mitä jos tulee ihan liikaa ihmisiä ja myytävät loppuu kesken? Jännittää! Sään on onneksi luvattu olevan hyvä.


Nyt menen leipomaan vielä kaksi kakkua. Raporttia päivän kulusta luvassa ensi viikolla! Ja vaasalaiset ovat tietenkin tervetulleita vierailulle!

Petra

2 kommenttia

  1. Tsemppiä! Järjestäminen on melko raskasta hommaa, mutta kyllä se on sen arvoista. Meillä oli niiiiin huikea Ravintolapäivä pari vuotta sitten! Ravintolapäivästämme kerroin täällä: http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2012/08/nummen-luomuhampurilaisgrilli-ja.html

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä urakkaan! Ollaan miehen kanssa haaveiltu pitkään omasta kahvilasta, mutta kolmen pienen muksun kanssa Se on mahdoton yhtälö. Ehkä sitten eläkkeellä viimeistään ;) .

    VastaaPoista