Helmikuun eka

Helmikuun ensimmäisen tunnelmia. 


 Latasin ja tulostin täältä tämän ihanan herkullisen kalenterin täksi vuodeksi! Muutenkin tuo blogi on aivan ihana, DIY-ideoitakin ihan mielettömästi. Pitäisi alkaa keräilemään ideoita koneelle, puhelimeen ja leikellä lehdistä aina kun näkyy jotain kivaa. Jos ei kirjoita ylös niin kaikki unohtuu! 


 Tämä peilin ostin Kodin 1:stä jo ennen joulua, mutta sain sen vasta viime viikonloppuna seinään iskän porakoneen avustuksella. Ja tämäkin on ihana! Sopii täydellisesti tuohon lipaston päälle. 



 Jotkut ovatkin jo kyselleet tämän projektin perään. Tässä siis tämän hetkinen tilanne projektista josta kerroin täällä. Melkein kaikki kolmiot on virkattu (puuttuu ehkä enää n. 30, joku vajaa pari sataa näitä tulee yhteensä), ja aloitin jo ompelemaan kolmioita yhteen jotta pääsisin eroon noista kymmenistä irtonaisista kolmioista pitkin kämppää :D Kylminä iltoina tätä on hyvä ommella yhteen kun jo ommeltu osa lämmittää samalla jalkoja! Jos vaikka parin seuraavan kuukauden aikana saisi valmiiksi. Laitan heti kuvaa kun kaikki on ommeltu! Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen päätinkin käyttää tähän vain neljää väriä, jätin siis osan jo virkatuista kolmioista käyttämättä, ja väsään niistä vaikka tyynyn tämän seuraksi :)

  Polkka Jam on ihana! Onko muita Polkka Jam -faneja?


Vähän joka kohdasta rapistunut mummin vanha tuoli sai Tiimarin alesta ostetulla mintunvihreällä maalilla maalatut sukat ja henkselin. Taidan olla hulluna minttuun.

// Roosa 


9 kommenttia

 1. Voi miten söötti tuoli maalattuine sukkineen ja henkselineen!!! Ja kolmiopeitosta tulee aivan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja, en kestä! :) Niiin söpöä.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tulee raikkaan näköinen peitto! Penkki sukkineen ja henkseleineen on kyllä vallan veikeä.

  VastaaPoista
 4. Ehkä ihanin peitto mitä oon aikoihin nähnyt!

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto, ihana tuoli, ihana minttu... Wauuu!! :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja pastellisävyjä. Itse olen ihan hurahtanut pinterestiin, ainakin sinne voi tallentaa noita ideoita odottamaan toteutustaan.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, tuosta kolmiopeitosta tulee liian ihana! Munkin on pakko saada! :D Pitäisköhän ostaa vähän lankaa ja alkaa virkata....

  Ja tuoli on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 8. Oooh mikä peitto sieltä on tulossa ja tuolikin on kovin hauska! Mullakin on muuten menossa minttukausi, näkyy kodin tekstiileistä kynsilakkaan :)

  VastaaPoista