Shopping

Kesä ei ainakaan itselläni ole koskaan ollut mitenkään tuottoisaa aikaa käsitöiden suhteen, ja vaikka nytkään ei käsitöistä ole kyse, haluan silti esitellä uusimpia hankintojani! Olen tehnyt hyviä löytöjä sekä oikealta- että Facebookissa toimivalta kirpparilta. (Taustan uusi matto kyllä ihan vaan Ikeasta. "Blogimattonakin" kuulemma tunnettu. :D)


Pinnatuolit on jotenkin tosi söpöjä mun mielestä ja olin iloinen kun löysin tämän yksilön halvalla. Maalia se kaipaa kyllä pintaan, samoin kuin tuo tarjotin. Purkit ovat myös uusimpia löytöjä kokoelmaani, kaksi ekaa kirpparilta ja kolmas Marimekon alesta. Muija-kuosi. 


Petra

17 kommenttia

 1. Voi että on ihana tuo siniraitainen purkki! :) näin vasta samanlaisen punaisena ja kylkeen oli kyllä vedetty semmonen ylihinnoiteltu hintalappu että ihan säikähdin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltipurkit on kyllä usein todella ylihinnoiteltuja kirpparilla! Tuo siniraitainen yksilö maksoi 5 € ja se oli juuri ja juuri siinä voin maksaa-rajalla että nappasin mukaan. :)

   Poista
 2. oon yrittäny katto ikeasta tota mattoo monet kerrat mut en oo löytäny! :D minkä hintanen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vissiin ollut aika suosittu kun ekan kerran oli loppu kun sitä etsin! Tuo on se pienempi versio (siltikin aika iso) ja maksoi 129 €.

   Poista
 3. Oi, mulla on tainnut joskus olla samanlainen tuoli! Ja ihania purkkeja olet löytänyt :) Mulla on myös purkkietsintä meneillään, harvoin vaan tulee mitään sopivan hintaista vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin juuri että unohdin asettaa kuvaan yhden purkkilöydön, onni suosinut tänä kesänä. :) Usein ovat tosiaan kyllä ylihinnoiteltuja!

   Poista
 4. Siniraitasta peltipurkkia ihailin just muutama päivä sitten Vaasassa Rantakirppiksellä oli pyyntinä 8 euroa, mulle liian kallis ja sinne jäi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8 euroa on kyllä liikaa! Vaikka ovathan nuo nättejä ja haluttuja, minkä kyllä myyjätkin sitten tietävät hinnoitellessaan.. Ostin itse tuon purkin Adam&Ewasta.

   Poista
  2. Jaa et tainnutkaan olla itse vaasalainen, paikallinen kirppis siis kyseessä. :)

   Poista
 5. Hmm toi matto alkoi nyt houkuttaa kovasti! Täytyy varmaan mennä haikailemaan Ikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra ei jaksa kirjautua20. heinäkuuta 2012 klo 18.58

   Suosittelen! :) Taitaa olla ihan villaakin vielä. Jotenkin kyllä kuvittelin että nyt kun päästiin tuon myötä eroon semmoisesta karvamatosta niin se ei imaise heti kaikkia kissankarvoja, turha toivo! Tuota pitää imuroida tyyliin joka toinen päivä.. Mutta tykkään siitä silti!

   Poista
 6. Moi!

  Nyt on tullut erikoinen ongelma: sinun blogisi on seuraamieni blogien listalla ja jostain syystä blogisi nimen alle tulee koko ajan artikkeleita blogista nimeltä Ansaitut pullakahvit, linkki vie myös siis sinne. Todella hämmentävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyseinen blogi oli ennen nimeltä Pientä kivaa, ja tällä osoitteella jolla me olemme nyt. Huomautimme blogin pitäjälle asiasta, että me olemme olleet nimellä Pientä kivaa jo aikaisemmin ja hän ystävällisesti luovutti osoitteen käyttöömme (n. vuosi sitten) ja perusti uuden oman blogin nimeltä Ansaitut pullakahvit. Kokeile poistaa meidät siitä seuraamiesi blogien listalta ja lisätä sitten uudestaan, josko auttaisi. Jotenkin ilmeisesti ohjautuu väärin vaikka osoitteet on vaihdettu.

   Poista
  2. MOikka, hyvä, että tiedätte keinon millä päästä eroon tuosta kiusallisesta ongelmasta. Ihme juttu, että nyt yht'äkkiä vuoden jälkeen tulee tällainen eteen...
   Mutta minä ehdotan myös jatkossa, että tekee tuon päivityksen, jos auttaisi... En tiedä mitä muutakaan oikein voisi tehdä? Huomasin, että kaksi viimeistä päivitystäni ovat nyt ohjautuneet tällä omituisella tavalla...
   terveisin Minna pullakahveista

   Poista
  3. Joo outoa kyllä kun ei aikaisemmin ole tietääkseni ollut vastaavanlaisia ongelmia! En tiedä auttaako tuo poistaminen ja uudelleen lisääminen mutta toivotaan.

   Poista
  4. Minna: Ensimmäinen huomaamani väärinohjautuva postaus oli Terveisiä Italiasta.

   Mutta kokeilempa tuota uudelleen listalle liittämistä, jospa se auttaisi tähän hämärään ongelmaan.

   Poista
  5. Olen kokeillut tuota poistamista ja lisäämistä. Ei muutosta. Ongelma jatkunee :(

   Poista