Päivä 21: Delicious

Näin herkullista aamupalaa tänään.

Roosa




Jell-o-shotteja lauantailta!

Petra

9 kommenttia

  1. Ompa hauska shotti idea! Oletko halkaissut appelsiinin ja kovertanut sisuksen pois? Vai miten olet tehnyt nuo?

    VastaaPoista
  2. kivan näkösiä jellyshotteja. Miten noi on tehty. =)

    VastaaPoista
  3. Tässä teille molemmille vastaus eli noi on tosiaan tehty kovertamalla ison appelsiinin puolikkaat tyhjiksi, sitte jellomömmö kaadettu sinne ja kun oli jähmettynyt niin leikkasin siivuiksi. Paljon helpompi syödäkin kuin esimerkiksi muovimukeihin kaadettuna! :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Mistä tollasta jellomömmöä saa? :DD
    oon joskus kuullu noista mutta en tiedä miltä maistuu, mitä se on...ym :DD

    VastaaPoista
  5. Minäkin kysyn, miten tuo jellylöllö oikein tehdään? Näyttää harkullisilta :D

    VastaaPoista
  6. Ihana mahtava idea toi appelsiinihomma! Muoteista ja tikun päästä on ollu, mut seuraavaks kyllä ehdottomasti noi :)

    VastaaPoista
  7. Ylempänä selitys miten toi on tehty! :) Jello on jenkkien keksintö, eli siis hyytelöä. Siitä voi tehdä jälkkäreitä tai sitten tällaisia alkoholillisia versioita. Löytyy amerikka-osastolta, jollainen monissa ainakin K-ryhmän kaupoissa nykyään on.

    VastaaPoista
  8. UU. Ihan mahtis idea toi appelsiininkuoresta tarjoilu! Nyt tiiän miten yllätän juhlavieraat seuraavan kerran. :D Vaikka vähän inhoonkin jellyä, niin tätä on pakko kokeilla ihan visuaalisuuden vuoksi. :D

    VastaaPoista