Himohamstraaja

Pääsin taas kirpparille pyörimään ja kyllähän sieltä jotain mukaan tarttuikin! En suostu maksamaan pienestä pitsiliinasta kolmea euroa, mutta onneksi juttuja löytyi järkevimmilläkin hinnoilla.

Jotenkin kummasti nää ostokset toistaa samaa värimaailmaa. : D Lankakerä ei vaan kuulu joukkoon. Kaikki haalittu siis materiaaleiksi tuleviin projekteihin, joita en välttämättä oo vielä edes keksinyt.

Samalla kotipaikkakuntareissulla kävin hakemassa trikoomatonkudetta muutaman kilon. (4,90€/kg) Pitkä miinus kyllä noita myyville paikoille siitä ettei netistä tunnu löytävän mitään tietoa mistään! Oon jo pitkään etsinyt, kysellyt tutuilta ja käynytkin yhdessä vaasalaisessa käsityöliikkeessä jonka olisi netissä olevan tiedon mukaan pitänyt kudetta myydä. Tuonkin löytämäni paikan ohi ajettiin ihan sattumalta. Paikan numero sentään löytyi googlettamalla, mutta soittoon taas vastattiin vasta kolmannella kerralla. Ihme toimintaa. No, löytyi kuitenkin lopulta ja kyllä niistä kuteista vielä jotain kivaa saan aikaan!

Petra

7 kommenttia

 1. Omaan juuri nypläyksen aloittaneeseen silmääni noi pitsit vaikuttaa nyplätyiltä, olenko aivan väärässä? :D Oot ollut aika onnekas, kun löysit halvalla pitsejä, mun löytämät maksaa aina maltaita enkä ole päässyt edes aloittamaan mitään isoja pitsijuttuja. ): Ehkä tulevaisuudessa sitten!

  ps ilmoittaudun uusi-vanhaksi lukijaksi! Ihana blogi, huomasin kauhukseni ettei tämä ole mun Blogilistalla päivittynyt moneen postaukseen. Toisaalta, nyt oli paljon uusia kivoja päivityksiä luettavana. (:

  VastaaPoista
 2. Veera: Täytyy nyt kyllä myöntää etten oo varma miltä nyplätty pitsi näyttää. :D Tuntuu kuitenkin että nuo on jotain ihan tehdastuotantopitsiä. Kivoja kuitenkin!

  Ja mukava kuulla teistä hiljaisistakin lukijoista. :) Me vaihdettiin hiljattain blogin osoitetta joten siksi tuo Bloglovinin sekoilu, sinne uutta osoitetta ei saanut päivitettyä yhtä helposti kuin Blogilistalle.

  VastaaPoista
 3. Mä en edes miettinyt, että tehtaassakin voi tehdä pitsiä! Sitä kun on niin uppoutunut itse tekemisen maailmaan, että alkaa elämän realiteetit vähän hämärtyä. :D

  VastaaPoista
 4. Jenni: On kyllä, mutta harmi vaan vähän värit jo haalistunut. Enköhän saa siitä kuitenkin jotain söpöä tehtyä. :)

  VastaaPoista
 5. sä kun näitä pitsijuttuja harrastelet ja haalit kirppareilta niin törmäsin tälläseen ihan vaan jos ideat loppuu: http://dosfamily.com/2011/11/lacedoily-lamp-update/

  VastaaPoista
 6. lotta: Vau, tosi hieno! Kiitos vinkistä. :) Jos tuollaisen tekisin niin itse lampun asentamiseen tarvisin varmaan kyllä esim. isän apua. :D

  VastaaPoista