Kukkamekko keskellä talvea

Tämä kukkamekko on vanha tuunaus, mutta se on jäänyt esittelemättä. Nyt puin sen kesäfiiliksissäni päälle iltaa varten ja ajattelin esitellä teillekin. Kesätunnelmointia tosin vähän latistaa ikkunan takana tuiskuava räntä/lumisade, mutta ei anneta sen haitata! : D

Kirpparimummomekko oli alunperin pitempi ja hihallinen. Tämänmallinen muokkaus on helppo tehdä, helma ja yläosa poikki. Yläreunaan kuminauhakuja. Tarvittaessa kavennus.

Tämä kuosi on kuulemma jopa muodikas! Itse nyt tykkään muutenkin kaikesta mummomaisesta. ;)

Kivaa perjantaita!

Petra

11 kommenttia

  1. Petriina: Jep tykkään kyllä, on värit ja ruusut kohdallaan!

    VastaaPoista
  2. Voi, ihana kukkakuosi! Ja noi napit tossa edessä.
    Iskee mummokukkakuosikuume.. (':

    VastaaPoista
  3. Sievä mekko!
    Löysin blogiisi tässä aamusellen ja jään katselemaan enemmänkin, mukavalta vaikuttaa.

    Ja yks kysymyskin jo olisi, se ei liity tähän postaukseen, vaan kun remppapostaus nelosessa julkaisit kuvan vessasta, jäi mieleeni kummittelemaan se lavuaarin ja peilin takana oleva musta "levy"? Mitähän matskua se lienee? :)

    Ittellä on vessarempska menossa ja en tahtois kaakelia altaan taakse, joten kattelen kaiken muun mahdollisen roiskesuojavaihtoehdon läpite :D

    VastaaPoista
  4. Ihana mekko! Mua ärsyttää, kun oon niin laiska ompelija. Just tälläsiä tuunauksia tekisin, jos jaksaisin ja osaisin. :)

    VastaaPoista
  5. menni: Oli kyllä kiva kun napit oli valmiina. :) Kirppareja ja kierrätyskeskuksia vaan kiertämään! Näitä löytyy yleensä aika hyvin.

    Anonyymi: Tervetuloa lukijaksi! Meitä on tässä tosiaan siis kaksi kirjoittajaa, pitää tuo kysymys suunnata Roosalle, joka siis kämppäänsä on rempannut.

    Anniina: Kiitos! :) Itsekään en suurempia usein jaksa ommella mutta näitä on suht nopea tehdä.

    VastaaPoista
  6. Rakastan tuota kukkakuviota <3 Ja pitääpäs koittaa itsekin tuunata joku vanha mekko noin nätiksi :)

    VastaaPoista
  7. Inkeri: Tuunailemaan vaan! Helposti saa tehtyä kivaa. :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, se vessan levy on, hmm, jotain :D se on oikeesti käsittääkseni tarkotettu keittiön välitilaan, siihen täällä sitä laitettiin ekana ja jämät sitte tonne vessaan. se on siis puuta, mutta en osaa kyllä tarkemmin kertoa yhtään.. sori!

    VastaaPoista
  9. vOi ku on aivan hirveän ihana mekko! ♥

    VastaaPoista