2009-2010

Päivän aikaansaannoksina "uusi" kalenteri ja kaulakoru.

Ostin viime syksynä puolitoista vuotta kestävän kalenterin, ja vuoden käytön jälkeen silloin koristelemani kannet olivat jo aika kulahtaneet. Niinpä päällystin kalenterin kankaalla, yksinkertaisesti vain liimalla läträämällä. :-D Itse kansissa ei ole liimaa, vain taitoksissa jotka taitoin kansien taakse. Kalenterin kierteetkään ei haitanneet yhtään, sinne ne jäi piiloon. Jos olisin ollut fiksu ja ennakoiva, olisin ommellut pitsin kankaaseen ennen homman aloittamista.. No, liimalla sekin hoitui ja lopputulos on ihan tarpeeksi siisti.

Aurinkolasikorun materiaalina ihan itse vahingossa hajottamani lasit (oon hyvä siinä hommassa!) ja ketju. :-)

Loppukevennyksenä ehkä hauskin juttu jonka oon kankaasta "tehnyt".

:-)

Petra

11 kommenttia

 1. Aivan mahtava idea päällystää kalenteri kankaalla! Vois kans harkita.:D

  VastaaPoista
 2. Missä roosa on kun ei ole kirjoitellut?

  VastaaPoista
 3. Faline: Koin itsekin pienen ahaa-elämyksen kun mietin miten tuota kalenteria uudistaisi. Helposti kivaa. :)

  Anonyymi: On tainnut työt ja muu pitää kiireisenä, mutta eiköhän palaile vielä linjoille. :)

  VastaaPoista
 4. Oo, tietenkin sanomattakin selvää, että kalenteri on kiva. Samoin kaulakoru. Ja kyllä mää tollasta Visaakin voisin vingutella... ;)

  VastaaPoista
 5. Nordealaisilla on kyllä kivoja kortteja. Mulla oli jo edellisessä kortissa kissani kuva, kuten myös tässä uudessa. Vieläkin kassat ihastelee. :)

  VastaaPoista
 6. Anniina: Kiitos. :-) Luottokorttiominaisuutta en vielä uskaltanut hommata, ehkä sitten kun oon oikeasti "aikuinen", koska ikinä se onkaan. :D

  sea: Mulla on aina ollut vain sellainen tylsä tavallinen Visa Electron. Nyt kun kyllästyin teinivisan välillä huonoon käytettävyyteen, vaihdoin debitiin oikein kuvan kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kaulakoru ja ihastuin viimeseen kuvaan! : D

  VastaaPoista
 8. Vau. Enpä oo ikinä tullut ajatelleeksi, että kalenterin voi päälystää kankaalla. Pitääkin muistaa tuo jatkossa :)

  Pssst. Aivan ihana pankkikortti <3

  VastaaPoista
 9. Marjohei: Kiitokset! :)

  Regret: Oli kyllä helppo tapa uudistaa vanha kalenteri! :-) Ja kiitos, ei ehkä masenna niin paljoa kun kuluttaa rahaa noin söpöllä kortilla. :D

  VastaaPoista
 10. Kunnon Nordea-mainostusta :D Harmi kun Osuuspankilla ei saa omaa kuvaa korttiin. On vaan niitä valmiita kuvia, tosin nekin on ihan siistejä, mulla on sellanen kasetti :D

  Täytyy varmaan seuraavaksi kokeilla kanssa kankaalla päällystämistä. Mullakin on nyt vuoden käytössä ollut puolentoista vuoden kalenteri, joka kanssa vähän alkaa rupsahtaa. Korjailin sitä vaan lisäämällä uuden kerroksen kontaktimuovia :D Saispa jo ostaa uuden!

  VastaaPoista
 11. Inka: Nordea on ihan jees. :D Mulla on aina ollut sama pankki. C-kasettia muuten mietin itekin kun jollain sellaisen näin.

  Uuden kalenterin ostaminen on muuten parasta! Oon vuosia ostanut uuden aina syksyllä, mutta nyt ajattelin vaihtaa ja ruveta ostamaan vuoden alussa. Sitäpaitsi jotenkin tuntuu että aina sillon julkaistaan enemmän kaikkia kivoja kuin syksyllä. :)

  VastaaPoista