Jengi

Tämä epämääräinen jengi syntyi kun yhdistettiin telkkarin edessä vietetyt illat (How I Met Your Mother ), jämälangat ja loppumaton näpertelyinto.

Lisäksi löysin ihanan hexagonien ohjeen. Nuohan ovat paljon kivempia kuin isoäidinneliöt, joita oon ehkä tehnyt elämäni aikana vähän liikaa. Kyllästymistä havaittavissa. Torkkupeitostani tykkään kyllä edelleen.

Mitäs seuravaaksi? Mulla on liikaa ideoita yhtäaikaa mielessä.

Petra

12 kommenttia

 1. Kai se How I met your mother paranee tuotantokausien myötä? Tai no, ollaan 6. jaksossa ja se jo nauratti enemmän kuin ekat. Heh.

  VastaaPoista
 2. Nukke - Doll De ViL: Kiitti! :)

  Petra: Kyllä näin vois sanoa! Oon jäänyt siihen ihan koukkuun, vaikka tietty jotkut jaksoista ja jutuista naurattaa enemmän kuin toiset.

  VastaaPoista
 3. Ihanat eliöt ja how I met your mother! :D <3
  -> no niin kukas on kuka? :)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja ötökkäeliöitä :) Ja noi hexagonit näyttää kanssa kivoilta, ennenkin katsonut noita samoja samoilta sivuilta, pitää oikeesti kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Yellow Lizard: Sarja on huippu mutta enpäs hoksannutkaan että olioitakin on juuri neljä. :-D Vihreä ukkeli on sen verran myrtsin näköinen etten viitsi sitä keneksikään tyypeistä nimetä mutta kukkasesta tulee ainakin Lily mieleen. :)

  CherryKirsche: Tuo blogi josta ohje on on kyllä ihanan oloinen! :) Ja ohje oli ihanan helppo kuvineen.

  VastaaPoista
 6. mäkin aattelin että kukka on selkeesti Lily :D

  VastaaPoista
 7. Voisiko nuo olla enää söpömpiä! Olen itse aika käsi mitä tulee neulomiseen ja virkkaamiseen, mutta palava into olisi tehdä itse jotain näiden tyylisiä. Kysynkin että onko tälläisten pikkuisten näpärtely vaikeaa jos osaa esim. tumput kutoa?

  VastaaPoista
 8. Jenna: Ei oo vaikeaa kun homman tajuaa. :) Virkkaaminen on mun mielestä helpompaa kuin kutominen. Näiden tekemiseen pitää osata vain kiinteä silmukka/puolipylväs, en oo ihan varma mikä niiden ero on. :-D Kaikki eri osat voi tehdä samalla tyylillä, muoto määräytyy vain siitä missä ja miten paljon kaventaa tai lisää silmukoita. Kannattaa lähteä kokeilemaan!

  Minaitte.netin Inka aloitti juuri virkkauskoulun blogissaan, sieltä voi saada vinkkiä. :)

  VastaaPoista
 9. Vähä ihania noi tyypit <3 mistä noihin sais ohjeita ?
  Mä haluaisin osata tehä tollasseen ---> http://nipamigurumi.webs.com/hello%20kitty.jpg tai sitte tollassee ----> http://daddytypes.com/archive/hiv_amigurumi-thumb.jpg oisko mitään ideoita ?

  VastaaPoista
 10. Iida: Joillain ulkomaisilla sivustoilla myydään virkkausohjeita, mutta itse en ole niihin juurikaan perehtynyt.

  Hello Kittyn huppua en varmaan itsekään osaisi suoralta kädeltä tehdä, vaatisi vähän kokeiluja.. Muut hahmon osat ovat oikeastaan vain erikokoisia ja muotoisia palloja. Pallon saa aloitettua ympyrällä (ohje: http://www.kallamedia.com/virkkaus/malli1.html) ja kun alun jälkeen alkaa virkata vain yhden pylvään per silmukka, ei siis enää lisäyksiä, pallo alkaa 'muotoutua'. Kun haluaa päättää pallon, alkaa kavennus eli hyppää välillä silmukoiden yli. Tätä on hankala selittää kun ei voi kädestä pitäen näyttää, kannattaa siis lähteä vain kokeilemaan. :)

  Niin ja tuo toisen linkin hahmo on tosi hassu, en tiedä miten se on tehty. :D

  VastaaPoista