DISCO - ROCK - POP - SOUL

Kävin tänään pitkästä aikaa kirpparilla. Vaasassa Adam & Ewa on ehdottomasti paras. Ja joo, se tosiaan kirjoitetaan tyhmästi w:llä.

Ennen kirpparointia kävin kirjakaupassa selailemassa virkkaus- ja muita käsityökirjoja. Olipa ihania! Mutta jos olisin kaikki haluamani ostanut, olisi rahaa mennyt noin 200 euroa.. Pitäisi käydä katsomassa olisiko jotain samoja kirjastossa myös.

Sitten niihin löytöihin, tai varsinkin tähän yhteen joka on loistava! :-)

Laatikko kätki sisälleen vinyylilevyjä. Ensin kymmenen euron hinta tuntui paljolta, mutta kun huomasin että sisällä on 11 levyä ja millä kansikuvilla, ei kirpaissut enää yhtään!

Katsokaa nyt, ihan mahtavia!Näistä samaa värimaailmaa toistavista kansista ajattelin tehdä jonkinlaiset taulut seinälle. Koko setti on ihan moitteettomassa kunnossa. Itse levyt päätyvät materiaaliksi erinäisiin projekteihin.

Löytyi sieltä jotain muutakin pientä. Pitsiliina ja vetoketjut päätyvät askartelumateriaaliksi.

Lisäksi mukaan tarttui kesäherkkuja torilta. :)

Petra

7 kommenttia

 1. Vau, kympillä! Tuohan paketti irtosi sitten suht edullisesti :) oulussa hyväkuntosista ja kuunneltavan arvoisista levyistä yksinään saa maksaa sen kympin, hmpf.. JA se vielä, että kannet ovat jokaikinen ihan sairaan hienoja, värit ja kaikki! Olen kade.

  VastaaPoista
 2. No wou, on kyllä mahtavia noi levyn kannet, hieno löytö!

  VastaaPoista
 3. Oijjoi, aivan ihana löytö <3 Eräs kateellinen ilmoittautuu.

  VastaaPoista
 4. Madam B.C.: Täälläkin päin saa kyllä usein maksaa levyistä riistahintoja, siksi olinkin niin mielissäni paketin hinnasta. :)

  Sarona: Kiitos, oon kyllä tyytyväinen! :-)

  Regret: Aika mielissäni oon kyllä. :) Varsinkin kun voin hyödyntää sekä levyt että kannet.

  VastaaPoista
 5. Ihania älppykansia! Varmasti laatumusaakin :)

  VastaaPoista
 6. Yellow Lizard: Musiikki oli kyllä aika huippua! Erittäin 70-lukua. :)

  VastaaPoista
 7. Toinen teistä kahesta kaipas pitsiliinaa tossa joku aika sitte. No, nyt se on löytyny se pitsiliina. Saa nähä, mitä siitä syntyy.

  VastaaPoista