Nimikoidut mukit

Perheenjäsenet saivat tänä vuonna lahjaksi myös omat nimikoidut mukit! Halusin taiteilla näihin jotain simppeliä, joten jokainen saa tästä lähin nauttia kahvinsa Enjoy your coffee -mukista omalla 'nimellään'. Ensin ajatukseni oli vetäistä nämä tekstit mukeihin keramiikkatussilla, mutta musta tussia ei löytynyt sitten mistään! Lopulta löysin tällaista maalia ja taiteilin tekstit sillä vapisevin käsin pensselin avulla :D

// Roosa

11 kommenttia

  1. Erinomainen idea - ihanat mukit!

    VastaaPoista
  2. törmäsin viime vuonna samaan musta tussi- ongelmaan... ostin sitten vaaleansinisen ja tummansinisen tussin ja taiteilin niillä mustan sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä idea sekin! itse olin jo kuvitellut silmissäni mustat kirjoitukset/koristelut joten mikään muu väri ei kelvannut :D

      Poista
  3. Ihania! :) Nuo valkoiset mukit taitaa olla Stockmannin CASA -merkkiä? ;D Tein nimittäin itse joululahjaksi juurikin noista samaisista kupeista äidille ja isäpuolelle posliinitussilla kahvikupit, joissa luki "He loves strong coffee" ja "she loves coffee with lots of milk". Harmi ettei ole niistä kuvaa, tuli tosi hienot! Ja tällasista lahjoista niiden saajat liikuttuu ihan suunnattomasti, se on ihanaa <:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! mukit on itseasiassa iittalan teemaa :) kaikilla perheenjäsenilllä on jo niitä mukeja hyllyssä, joten jatkoin samalla mallilla. ja ihana idea kirjoituksiin, tuli varmasti tosi kivat!

      Poista
  4. Ihanat mukit! Tosi kiva lahjaidea :)

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista