Vaasalaisille ja vähän muillekin


Moi vaan! Nämä kirjahyllyyn päätyneet nykyään erittäin trendikkäät sisustuskirjaimet maksoivat vain euron kappale! Jos asut Vaasassa tai lähistöllä, voit itsekin käydä näitä ostamassa Vanhan Vaasan sairaalan myymälästä. Auki ti-pe klo 11-12. Siellä on kaikkea muutakin kivaa myynnissä, paljon näitä kirjaimia eri kokoisina ja lisäksi muita käsityönä tehtyjä juttuja. Hankalista aukioloajoista huolimatta suosittelen piipahtamaan!


Lisäksi voidaan julkistaa jo monessa blogissa kuultua lisätietoa Indiedaysin Inspiration-yhteisöstä, johon mekin siis ollaan liittymässä. Sivuston sisältö laajenee sisustukseen, ruokaan ja lifestyleen. Vähän oltaisiin ehkä kaivattu jotain diy-henkistä osiota vielä, mutta eiköhän me sinne sekaan sovita kuitenkin, vaikka en nyt tiedä kuinka lifestyleä tämä näpertelytouhu on. ;) Sivustolla eri blogien ja aihealueiden postaukset näkyvät kätevänä kuvavirtana josta on helppo bongailla itselle mielenkiintoisimmat jutut.


Sivusto odottaa vielä julkaisuaan, mutta innokkaat voivat päästä tutustumaan siihen jo nyt! Indiedaysin sivulla voit jättää sähköpostiosoitteesi ja ilmoittautua mukaan. Kutsuja on kuitenkin rajoitettu määrä.


Petra

4 kommenttia

 1. Voi hitsi etten liikuskele tänään Vaasassa! Mutta haastoin teidät listaamaan kymmenen lempiasiaanne täällä: http://minaitte.net/2012/10/14/lempiasioita/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm olisikohan tuossa jopa sellainen haaste johon saataisiin joskus vastattuakin! Kiitos! :)

   Poista
 2. Oho! Pari vuotta Vaasassa asuneena en tiennyt sairaalan myymälästä mitään. Iso kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sain tietää siitä vasta joskus tänä vuonna, mutta kesti hetki löytää sopiva hetki sinne menemiseen. Taidan käydä kyllä vielä joskus uudestaankin. :)

   Poista